Få julens opskrifter for KUN 20 kr.

Køb vores opskriftshæfte med lettere og lækker julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2021JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Julemærket
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start


 

Ambassadører for Julemærkefonden

Mød vores dygtige og engagerede ambassadører


 
Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen

Danser, sanger, foredragsholder og blogger

Motivationen lyser ud af øjnene på Thomas, når det handler om at hjælpe de mange børn, der hvert år får hjælp på de danske Julemærkehjem. De sociale og følelsesmæssige konsekvenser, det kan have at være anderledes, har han mærket på egen krop. 

Se med, når Thomas fortæller om en barndom med mobning eller læs mere på thomaseverspoulsen.dk


Anne Mette Hansen, Håndbolddamerne

Dame- og herrelandsholdene i håndbold

Siden 2013 har både dame- og herrelandsholdene været ambassadører for Julemærkefonden. Spydspidserne for landsholdene i denne sammenhæng er Louise Burgaard og Anne Mette Hansen samt Mads Mensah og Michael Damgaard. 

Udover at spillerne donerer en del af deres landsholdslønninger til Julemærkefonden, så har de også deltaget i arrangementer med børnene på de enkelte Julemærkehjem, ligesom det giver mulighed for at lave events og indsamlinger i forbindelse med kampe og slutrunder.

Læs mere om "Håndbold styrker fællesskabet" eller på DHF.dk


Christian Bitz

Christian Bitz

Forsker, foredragsholder, forfatter og debattør

Christian Bitz har i mere end 10 år arbejdet med at fremme folkesundheden i Danmark. Han er involveret i forskningsprojekter på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og er desuden en del af regeringens advisory board, som arbejder med anbefalinger til at gøre Danmark sundere.

Christian bibringer en stærk faglig viden inden for sundhed og ernæring, der ligger tæt op ad Julemærkefondens hjælpearbejde. Som ambassadør for Julemærkehjemmene er Christian involveret i projekter, der skal lære Julemærkebørnene om sundhed - og give dem mod til at prøve nye madvarer.

Læs mere


Ann-Christine Hellerup Brandt, Valdemarsro

Ann-Christine Hellerup Brandt

Valdemarsro

I 10 år har Ann-Christine stået bag den populære blog, Valdemarsro, hvor hun deler ud af skønne opskrifter til enhver lejlighed. Valdemarsro er Danmarks største og mest læste livsstils- og madblog. 

Ann-Christine står bag Valdemarsro, hvor hun deler sine skønne opskrifter til enhver lejlighed, både på Valdemarsro website, app og i sine bestseller kogebøger.

Læs mere


Helse Matilde

Matilde Trobeck

Influencer  og iværksætter

Matilde står bag den velbesøgte profil ’Helsematilde’, hvor hun inspirerer til træning og madlavning og deler ud af sine tanker og følelser – også omkring tabubelagte emner som ensomhed og sorg, der har præget hendes eget liv. 

Matildes mission er, at ingen er ensomme, og derfor stiftede hun Facebook-gruppen ’Find en veninde’ med det formål at hjælpe ensomme kvinder ind i et fælleskab. Gruppen har i dag omkring 14.000 medlemmer.


Carla Mickelborg

Carla Mickelborg

Youtuber og influencer

Carla er tidligere skuespiller, og i dag er hun en af Danmarks mest populære influencere. Vi følger Carla på youtube, Instagram og bloggen carlachloe.dk, hvor hun inviterer inden for i sit liv og fortæller om, hvordan hun sætter mål og lever efter at opnå sine drømme. Carla er medejer af Goal-Setter – en rådgivende virksomhed, hvor fokus er lagt på billedets værdi som effektiv målsætter og vækstskaber både for private og virksomheder. 

Som ambassadør deler Carla informationer om Julemærkehjemmene på sine digitale kanaler og hjælper på den måde med at brede vores vigtigste budskaber ud.

Se mere på YouTube og på Instagram


Thomas Skov

Thomas Skov

Journalist, tv- og radiovært og foredragsholder

Thomas Skov er en yderst kompetent formidler - han er journalist, tv- og radiovært, foredragsholder og forfatter. Vi har samarbejdet med Thomas af flere omgange gennem de seneste par år, og vi er meget glade for, han har lyst til at træde ind i rollen som ambassadør for Julemærkebørnene.

”De gange jeg har mødt nogle af de herlige unger, der har været på ophold på Julemærkehjemmene, har jeg simpelthen været så rørt over det fællesskab og det gåpåmod, de udstrålede. Jeg synes, de her unger er så seje og modige – og hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dem med at få en endnu bedre barndom, så vil jeg selvfølgelig gerne det,” fortæller Thomas Skov.

Læs mere på thomasskov.dk


Ole Henriksen

Ole Henriksen

Hudspecialist og foredragsholder

Ole Henriksen blev Julemærkefondens første ambassadør i oktober 2011.

Ole har valgt at være ambassadør for Julemærkefonden, fordi han har stor sympati og forståelse for det hjælpearbejde, der foregår på de fem danske Julemærkehjem.

Han har levet en stor del af sit voksne liv i udlandet, men opvæksten i Nordjylland gør, at Ole stadig er tæt knyttet til Danmark. Og netop som barn og ung mærkede han selv mobning og ensomhed og ønsker derfor som ambassadør for Julemærkefonden at hjælpe børn, der har det svært.

Se med, når Ole Henriksen fortæller, hvorfor han støtter Julemærkehjemmene eller læs mere på olehenriksen.com


Annemette Voss Fridthjof

Annemette Voss Fridthjof

Annemette blev kendt i 2013 som vinder af TV-programmet Den Store Bagedyst. Siden har hun arbejdet som kogebogsforfatter, TV-vært, foredragsholder og influencer. Annemette går op i, at børn har det godt – hun har nemlig selv oplevet, hvilke konsekvenser mobning kan have på et barn. Derfor ligger Julemærkesagen hende særligt nær.

Som ambassadør deler Annemette informationer om Julemærkehjemmene på sine digitale kanaler og hjælper på den måde med at brede vigtige budskaber ud om Julemærkehjemmene. Desuden sælger hun varer på sin webshop og donerer en del af overskuddet til Julemærkehjemmene.

Læs mere


Jon Daniel Edlund

Jon Daniel Edlund

Jon er influencer, lærerstuderende og iværksætter. Siden sin deltagelse i DR-programmet 'Den Store Bagedyst' i 2018 har Jon levet af sin store passion - at lave velsmagende mad og kager. Han er stifter af virksomheden 'Jons Madklub', hvor han blandt andet afholder mad- og kagekurser både for børn og voksne.

Jon var på Julemærkehjem som barn - derfor ligger Julemærkesagen hans hjerte nær. I det hele taget brænder han for at hjælpe børn og unge, der har det svært.

Læs mere


Stig Rossen

Stig Rossen

Sanger

Stig Rossen blev udnævnt til ambassadør i starten af 2013 på baggrund af et samarbejde med Julemærkefonden i forbindelse med hans julekoncerter i 2012.

Stig brænder for Julemærkesagen, da han har mærket hjælpearbejdet på egen krop: Han var nemlig selv på Julemærkehjem i Hobro som barn.

Læs mere


Emil Thorup

Emil Thorup

TV-vært, iværksætter, foredragsholder, forfatter

Et besøg på Julemærkehjemmet Fjordmark rørte Emil dybt, og han besluttede sig for at blive ambassadør for Julemærkehjemmene og gøre en forskel for udsatte børn.

Se med, når Emil Thorup møder Kristine på Julemærkehjemmet eller læs mere på emilthorup.dk


Stig Holbøll Hasner

Direktør for DK4

Stig Holbøll Hasner er barnebarn af Julemærkets ophavsmand, Einar Holbøll

Læs mere


Martin Skriver

Martin Skriver

Sanger og skuespiller

Martin er uddannet fra Det Danske Musicalakademi og har spillet med i mange store teater- og musicalopsætninger. Det er dog via projektet Lighthouse X (Melodi Grand Prix-vindere 2016), at relationen til Julemærkefonden er opstået. Lighthouse X er en del af Call Me's 'Tal Ordentligt'-kampagne, og i forlængelse af kampagnens sociale sigte, støtter de tre Lighthouse-musikere hver en organisation. 

Motivationen er et ønske om at vise børn på Julemærkehjem, der kæmper med nogle af de ting, som Martin selv har haft inde på livet, at det er muligt at ændre sit liv til det bedre.

Læs mere


Chris MacDonald

Chris MacDonald

Sundhedsekspert og coach

Chris MacDonald er en inspirerende formidler og hans unikke evne til at formidle vigtige budskaber uden løftede pegefingre har gjort ham til en af de mest populære og anerkendte foredragsholdere i Danmark.

Julemærkefonden samarbejder med Just Human Fonden, som er Chris'non-profit fond . Fondens formål er at arbejde på at forbedre danskernes trivsel i forhold til en holistisk indsats, der inddrager alle de områder, der påvirker og regulerer det enkelte menneskes trivsel.

Se med, når Chris MacDonald møder Malte på Julemærkehjemmet eller læs mere på chrismacdonald.dk


Grevinde Sussie af Rosenborg

Grevinde Sussie af Rosenborg

Advokat

Grevinde Sussie af Rosenborg er selvstændig advokat, tidligere medlem af Julemærkekomiteen og sammen med sin mand, Grev Ingolf af Rosenborg, protektor for Julemærkemarchen siden 1998. Det er et mangeårigt engagement i Julemærkesagen, der har ledt frem til udnævnelsen af Grevinde Sussie som ambassadør. Hun har været repræsentant for Julemærkefonden ved mange arrangementer og velgørenhedsmiddage og har været en solid støtte gennem mange år.

Læs mere


Torben Rechendorff

Torben Rechendorff

Tidligere minister

Tidligere Kirke- og Kommunikationsminister (1988-1993). Torben har desuden været medlem af Julemærkekomitéen og medvirkede i et spot om Julemærkehjemmene, som blev produceret i 2012 i anledning af Julemærkehjemmenes 100-års jubilæum.

Torben var selv på Julemærkehjem som barn, og det fortæller han levende og underholdende om i spottet, som du kan se på dette link

Læs mere


Arne Astrup

Arne Astrup

Professor og institutleder

Arne Astrup er overlæge, forsker, forfatter, professor og institutleder for Institut for Idræt og Ernæring ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet siden 1990.

Derudover har han været medlem af Julemærkekomitéen. Han bibringer således en stærk faglig viden inden for sundhed og ernæring, der ligger tæt op ad Julemærkefondens hjælpearbejde, og han har tidligere holdt foredrag til fordel for Julemærkefonden.

Læs mere


Preben Vridstoft

Preben Vridstoft

Programredaktør

Preben Vridstoft er programredaktør hos TV2 Danmark, og tidligere medlem af Julemærkekomitéen.

Preben har gennem årene været den store drivkraft i samarbejdet mellem TV2 og Julemærkefonden. Siden 1991 har TV2 nemlig støttet Julemærkefonden i forbindelse med salg af deres julekalendere, og det er i høj grad takket være Preben.


ssssss