Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

 

Ambassadører for Julemærkefonden

Mød vores dygtige og engagerede ambassadører, der alle brænder for at give børnene en ny start.

De har alle deres egne personlige grunde til, at de har valgt at være ambassadører for os og børnene på Julemærkehjemmene.

Anders Breinholt, ambassadør, Julemærkehjemmene

”Hvilket fodboldhold holder du med? Kan du bedst lidt Anders Mattesen eller Mick Øgendahl?” Børnenes spørgelyst var stor, da Anders var på besøg på Julemærkehjemmet Liljeborg i juni 2022. Besøget kom i stand, efter vi havde modtaget en besked fra Anders, som gennem længere tid havde fulgt Julemærkesagen og nu gerne ville bidrage til at hjælpe udsatte børn.

Anders Breinholt
Journalist, Tv- og radiovært

Jeg vil gerne støtte danske børns trivsel. Det véd jeg, at jeg gør ved at lægge min energi i Julemærkehjemmenes arbejde. Jeg har altid selv støttet Julemærkehjemmene gennem de mange tusind breve, jeg har sendt ud til venner og familie gennem årene, og nu hvor jeg har fået et større ’talerør’, føler jeg, at jeg kan gøre en endnu større indsats ved at sætte ekstra fokus på Julemærkehjemmene.

Annemette Voss Fridthjof
Forfatter og influencer
Annemette Voss
Mads Mensah, håndboldherrerne

Jeg tror, jeg taler på hele herrelandsholdets vegne, når jeg siger, at vi er glade for, at DanskHåndbold samarbejder med Julemærkehjemmene. Jeg glæder mig over, at vi som spillere kan gå forrest og bruge håndbolden til at sætte fokus på trivsel og sundhed hos børn. (Mads Mensah Larsen)

Håndboldherrerne og håndbolddamerne
Thomas Evers Poulsen

Thomas har været en engageret ambassadør for Julemærkesagen i mange år. Han har mærket på egen krop, hvad det vil sige at være anderledes og føle sig udenfor som barn. Derfor ligger Julemærkesagen hans hjerte særligt nært.

Thomas Evers Poulsen
Danser, sanger foredragsholder og blogger

Mange børn mistrives og har brug for omsorg, opmærksomhed og dialog omkring deres udfordringer. Som ambassadør for Julemærkehjemmene er jeg stolt over, at vi i fællesskab hjælper børn og familier med at få det bedre. At hjælpe andre er den vigtigste del af mit arbejde.

Katja Bamberger Bro
Iværksætter
Katja Bamberger Bro
Martin Skriver, foto: Lasse Agoni

Jeg er meget stolt over at være ambassadør for Julemærkehjemmene. Jeg var “klassens tykke dreng” i folkeskolen. Jeg var udsat for mobning og led derved af lavt selvværd og selvtillid. Jeg ved hvordan det føles som meget ung, at have svært ved at se en positiv fremtid. Selv når det ser allermest sort ud, er der altid lys forude. Det vil jeg med glæde være med til at vise de unge mennesker

Martin Skriver
Sanger og skuespiller
Carla Mickelborg

Jeg er ambassadør for Julemærkehjemmene, fordi jeg virkelig synes at de gør en stor forskel for børn der har det svært, af en eller anden årsag. Det er vigtigt, at man kommer godt fra start og det kan Julemærkehjemmene virkelig hjælpe med.

Carla Mickelborg
Influencer og iværksætter

Jeg synes, det er enormt fedt at kunne støtte Julemærkehjemmene. De gør et enormt sejt stykke arbejde for børn og unge – nemlig at styrke børn og unges trivsel og lære dem at have det godt med sig selv både indvendigt og udvendigt. Det er en af de mange vigtige ting, som Julemærkehjemmene hjælper de unge med, og som er vigtigt for at kunne navigere i livet.

Jon Daniel Edlund
Influencer og iværksætter
Jon Daniel Edlund, ambassadør Julemærkehjemmene
Matilde Trobeck, ambassadør Julemærkehjemmene

Matilde Trobeck står bag den velbesøgte profil ’matildetrobeck’ (tidl. "Helsematilde'), hvor hun inspirerer til træning og madlavning og deler ud af sine tanker og følelser – også omkring tabubelagte emner som ensomhed og sorg, der har præget hendes eget liv.

Matilde Trobeck
Influencer og iværksætter
Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Jeg håber, jeg kan være med til at synliggøre Julemærkehjemmene endnu mere og skabe trygge rammer for de børn, som går der ved at give dem min kærlighed og opmærksomhed.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg
Sanger og skuespiller

Som barn følte jeg mig tit anderledes og udenfor. Under mit ophold på Julemærkehjemmet i Hobro fandt jeg både et inkluderende fællesskab og fik værktøjer til at hvile i at være mig selv. Det bør alle børn have adgang til.

Thomas Erex
Iværksætter, blogger og forfatter
Thomas Erex
Stig Rossen

Børn er det råstof, vi skal bygge vores fremtid på, og glade, velfungerende børn er det bedste råstof, der kan udvindes. Det fantastiske arbejde Julemærkehjemmene udfører, er med til at sikre vores fremtid, og jeg er stolt over fortsat at fungere som ambassadør.

Stig Rossen
Sanger
Ole Henriksen

Ole har valgt at være ambassadør for Julemærkefonden, fordi han har stor sympati og forståelse for det hjælpearbejde, der foregår på de fem danske Julemærkehjem. Og netop som barn og ung mærkede han selv mobning og ensomhed.

Ole Henriksen
Hudspecialist og foredragsholder

Chris MacDonald er en inspirerende formidler og hans unikke evne til at formidle vigtige budskaber uden løftede pegefingre har gjort ham til en af de mest populære og anerkendte foredragsholdere i Danmark.

Chris MacDonald
Sundhedsekspert og coach
Chris MacDonald, ambassadør, Julemærkehjemmene
Grevinde Sussie af Rosenborg, ambassadør, Julemærkehjemmene

Grevinde Sussie af Rosenborg er selvstændig advokat. Hun er ambassadør for Julemærkehjemmene, og sammen med sin mand, Grev Ingolf, støtter hun Julemærkesagen som protektor for Julemærkemarchen.

Grevinde Sussie af Rosenborg
Advokat
Stig Holbøll Hasner, ambassadør, Julemærkehjemmene

Stig er ambassadør for Julemærkehjemmene, ejer af tv-stationen DK4 og så er han barnebarn til Einar Holbøll – postmesteren, der opfandt Julemærket tilbage i 1904.

Stig Holbøll Hasner
Tv-produktion, direktør for DK4

Vores hjælpearbejde

Her kan du finde information om, hvordan vi hjælper børnene før, under og efter opholdet.
 

Børn danser - Julemærkehjemmene
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®