Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

 

Ambassadører for Julemærkefonden


 

Mød vores dygtige og engagerede ambassadører, der alle brænder for at give børnene en ny start.

De har alle deres egne personlige grunde til, at de har valgt at være ambassadører for os og børnene på Julemærkehjemmene.

Thomas Skov

De gange jeg har mødt nogle af de herlige unger, der har været på ophold på nogle af Julemærkehjemmene, har jeg simpelthen været så rørt over det fællesskab og det gåpåmod, de udstrålede. Jeg synes, de her unger er så seje og modige – og hvis jeg på nogen måde kan hjælpe nogle børn med at få en endnu bedre barndom, så vil jeg selvfølgelig gerne det.

Thomas Skov
Journalist, tv- og radiovært og foredragsholder

Jeg vil gerne støtte danske børns trivsel. Det véd jeg, at jeg gør ved at lægge min energi i Julemærkehjemmenes arbejde. Jeg har altid selv støttet Julemærkehjemmene gennem de mange tusind breve, jeg har sendt ud til venner og familie gennem årene, og nu hvor jeg har fået et større ’talerør’, føler jeg, at jeg kan gøre en endnu større indsats ved at sætte ekstra fokus på Julemærkehjemmene.

Annemette Voss Fridthjof
Forfatter og influencer
Annemette Voss
Mads Mensah, håndboldherrerne

Jeg tror, jeg taler på hele herrelandsholdets vegne, når jeg siger, at vi er glade for, at Dansk Håndbold Forbund samarbejder med Julemærkehjemmene. Jeg glæder mig over, at vi som spillere kan gå forrest og bruge håndbolden til at sætte fokus på trivsel og sundhed hos børn. (Mads Mensah Larsen)

Håndboldherrerne og håndbolddamerne
Thomas Evers Poulsen

Thomas har været en engageret ambassadør for Julemærkesagen i mange år. Han har mærket på egen krop, hvad det vil sige at være anderledes og føle sig udenfor som barn. Derfor ligger Julemærkesagen hans hjerte særligt nært.

Thomas Evers Poulsen
Danser, sanger foredragsholder og blogger

Mange børn mistrives og har brug for omsorg, opmærksomhed og dialog omkring deres udfordringer. Som ambassadør for Julemærkehjemmene er jeg stolt over, at vi i fællesskab hjælper børn og familier med at få det bedre. At hjælpe andre er den vigtigste del af mit arbejde.

Katja Bamberger Bro
Iværksætter
Katja Bamberger Bro
Jon Daniel Edlund

Jeg synes, det er enormt fedt at kunne støtte Julemærkehjemmene. De gør et enormt sejt stykke arbejde for børn og unge – nemlig at styrke børn og unges trivsel og lære dem at have det godt med sig selv både indvendigt og udvendigt. Det er en af de mange vigtige ting, som Julemærkehjemmene hjælper de unge med, og som er vigtigt for at kunne navigere i livet.

Jon Daniel Edlund
Iværksætter og influencer
Carla Mickelborg

Jeg er ambassadør for Julemærkehjemmene, fordi jeg virkelig synes at de gør en stor forskel for børn der har det svært, af en eller anden årsag. Det er vigtigt, at man kommer godt fra start og det kan Julemærkehjemmene virkelig hjælpe med.

Carla Mickelborg
Influencer og iværksætter

Matilde Trobeck står bag den velbesøgte profil ’matildetrobeck’ (tidl. "Helsematilde'), hvor hun inspirerer til træning og madlavning og deler ud af sine tanker og følelser – også omkring tabubelagte emner som ensomhed og sorg, der har præget hendes eget liv.

Matilde Trobeck
Influencer og iværksætter
Matilde Trobeck
Ole Henriksen

Ole har valgt at være ambassadør for Julemærkefonden, fordi han har stor sympati og forståelse for det hjælpearbejde, der foregår på de fem danske Julemærkehjem. Og netop som barn og ung mærkede han selv mobning og ensomhed.

Ole Henriksen
Hudspecialist og foredragsholder
Martin Skriver

Jeg er meget stolt over at være ambassadør for Julemærkehjemmene. Jeg var “klassens tykke dreng” i folkeskolen. Jeg var udsat for mobning og led derved af lavt selvværd og selvtillid. Jeg ved hvordan det føles som meget ung, at have svært ved at se en positiv fremtid. Selv når det ser allermest sort ud, er der altid lys forude. Det vil jeg med glæde være med til at vise de unge mennesker.

Martin Skriver
Sanger og skuespiller

Børn er det råstof, vi skal bygge vores fremtid på, og glade, velfungerende børn er det bedste råstof, der kan udvindes. Det fantastiske arbejde Julemærkehjemmene udfører, er med til at sikre vores fremtid, og jeg er stolt over fortsat at fungere som ambassadør.

Stig Rossen
Sanger
Stig Rossen
Chris MacDonald

Chris MacDonald er en inspirerende formidler og hans unikke evne til at formidle vigtige budskaber uden løftede pegefingre har gjort ham til en af de mest populære og anerkendte foredragsholdere i Danmark.

Chris MacDonald
Sundhedsekspert og coach
Stig Holbøll Hasner

Stig er ambassadør for Julemærkehjemmene, ejer af tv-stationen DK4 og så er han barnebarn til Einar Holbøll – postmesteren, der opfandt Julemærket tilbage i 1904.

Stig Holbøll Hasner
Tv-produktion, direktør for DK4

Grevinde Sussie af Rosenborg er selvstændig advokat. Hun er ambassadør for Julemærkehjemmene, og sammen med sin mand, Grev Ingolf, støtter hun Julemærkesagen som protektor for Julemærkemarchen.

Grevinde Sussie af Rosenborg
Advokat
Grevinde Sussie af Rosenborg
Torben Rechendorff

Den tidligere danske politiker og minister var på Julemærkehjem som barn. Derfor har han engageret sig i Julemærkesagen som vores ambassadør.

Torben Rechendorff
Tidligere minister

Vores hjælpearbejde

Her kan du finde information om, hvordan vi hjælper børnene før, under og efter opholdet.
 

Børn danser - Julemærkehjemmene