Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Annemette Voss Fridthjof

"Jeg vil gerne støtte trivsel for danske børn"

Influencer og iværksætter Annemette Voss Fridthjof har gennem mange år købt Julemærket for at støtte Julemærkehjemmenes arbejde. Derfor var det helt naturligt for hende at blive Julemærkebørnenes ambassadør.

Annemette Voss Fridthjof, Julemærkehjemmene ambassadør

Annemette er et sandt overflødighedshorn af kreativitet og initiativ. Hun er både foredragsholder, blogger, kogebogsforfatter og kendt fra tv-programmerne Den Store Bagedyst og GO' morgen Danmark.

Annemette vil sætte fokus på Julemærkehjemmene

Annemette blev kendt i 2013 som vinder af TV-programmet Den Store Bagedyst. Siden har hun arbejdet som kogebogsforfatter, tv-vært, foredragsholder og influencer. Annemette går op i, at børn har det godt – hun har nemlig selv på egen krop oplevet, hvilke konsekvenser mobning kan have på et barn. Derfor ligger Julemærkesagen hende særligt nær.

"Jeg vil gerne støtte danske børns trivsel. Det véd jeg, at jeg gør ved at lægge min energi i Julemærkehjemmenes arbejde. Jeg har altid selv støttet Julemærkehjemmene gennem de mange tusind breve, jeg har sendt ud til venner og familie gennem årene, og nu hvor jeg har fået et større ’talerør’, føler jeg, at jeg kan gøre en endnu større indsats ved at sætte ekstra fokus på Julemærkehjemmene," fortæller Annemette om sine bevæggrunde for at blive ambassadør for os.

Som ambassadør deler Annemette blandt andet informationer om Julemærkehjemmene på sine digitale kanaler og hjælper på den måde med at udbrede kendskabet til Julemærkehjemmenes arbejde. Desuden sælger hun varer på sin webshop, og donerer en del af overskuddet til Julemærkehjemmene.

Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®