Få julens bedste opskrifter

Få et flot opskriftshæfte med nem og let julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2022JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuledonationBestil firmajulekortBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Annemette Voss Fridthjof

"Jeg vil gerne støtte danske børns trivsel"

Influencer og iværkstætter Annemette Voss Fridthjof har gennem mange år købt Julemærket for at støtte Julemærkehjemmenes arbejde. Derfor var det helt naturligt for hende at blive Julemærkebørnenes ambassadør.

Annemette Voss Fridthjof, Julemærkehjemmene ambassadør

Annemette er et sandt overflødighedshorn af kreativitet og initiativ. Hun er både foredragsholder, blogger, kogebogsforfatter og kendt fra tv-programmerne Den Store Bagedyst og GO' morgen Danmark.

Annemette vil sætte fokus på Julemærkehjemmene

Annemette blev kendt i 2013 som vinder af TV-programmet Den Store Bagedyst. Siden har hun arbejdet som kogebogsforfatter, tv-vært, foredragsholder og influencer. Annemette går op i, at børn har det godt – hun har nemlig selv på egen krop oplevet, hvilke konsekvenser mobning kan have på et barn. Derfor ligger Julemærkesagen hende særligt nær.

"Jeg vil gerne støtte danske børns trivsel. Det véd jeg, at jeg gør ved at lægge min energi i Julemærkehjemmenes arbejde. Jeg har altid selv støttet Julemærkehjemmene gennem de mange tusind breve, jeg har sendt ud til venner og familie gennem årene, og nu hvor jeg har fået et større ’talerør’, føler jeg, at jeg kan gøre en endnu større indsats ved at sætte ekstra fokus på Julemærkehjemmene," fortæller Annemette om sine bevæggrunde for at blive ambassadør for os.

Som ambassadør deler Annemette blandt andet informationer om Julemærkehjemmene på sine digitale kanaler og hjælper på den måde med at udbrede kendskabet til Julemærkehjemmenes arbejde. Desuden sælger hun varer på sin webshop, og donerer en del af overskuddet til Julemærkehjemmene.