Få julens opskrifter for KUN 20 kr.

Køb vores opskriftshæfte med lettere og lækker julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2021JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Julemærket
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start


 

 

Støt som virksomhed

Ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Du og din virksomhed kan være med til at give børn, der mistrives, en ny start.


 

Hjælp børn ud af mistrivsel

Alt for mange børn i Danmark mistrives. De bliver mobbet, har lavt selvværd og føler sig ensomme. Det må vi aldrig acceptere. På Julemærkehjemmene bliver børnene en del af et fællesskab, og de lærer at se på sig selv og verden på en ny måde. I løbet af et ophold får de nye venner og en styrket tro på, at de er gode nok - præcis som de er.

Børnene har brug for jeres støtte

Hvert år hjælper vi op mod 1.000 børn ud af mobning, ensomhed og mistrivsel. Men vi er langt fra i mål. Flere hundrede børn venter på at få et ophold på Julemærkehjemmene.

Du og din virksomhed kan være med til at gøre en forskel. Børnene har brug for jeres støtte. Nedenfor kan du se, hvordan I kan hjælpe børnene.


JuleDonation

Støt og få et flot banner til din mailsignatur.


Firmajulekort

Med mulighed for egen julehilsen.


Julemærkekliché

Brug Julemærket til frankeringsmaskine.


 
VirksomhedsGave

Giv et bidrag her og nu.


 
VirksomhedsVen

Giv et fast årligt bidrag.


ErhvervsPartner og strategisk CSR

En unik løsning for din virksomhed.

 

Julemærkemarchen

Motion bidrager til dine medarbejderes sundhed, trivsel og engagement. Det styrker deres motivation og effektivitet - med andre er det godt for jeres bundlinje.

En gåtur sammen giver et stærkere fællesskab, så hvad med at samle dine kolleger, så I som virksomhed kan deltage i Julemærkemarchen 2021?

 

Firmagaver

Vores julekogebog er blevet til i fællesskab med vores ambassadører, der har leveret opskrifter fra deres egen jul og det fællesskab, som julen tilbyder.

Køb Julemærkehjemmenes julekogebog og forklæde, så har du en fin julegave til dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan din virksomhed eller forening kan være med til at hjælpe udsatte børn i Danmark. Sammen kan vi i fællesskab finde frem til den helt rigtig måde for jer at støtte os på.


Bente Hartvigsen - Julemærkefonden

Bente Hartvigsen

Erhvervsfundraiser

40 92 11 95

bente.hartvigsen@julemaerket.dk


Marianne Quistgaard

Marianne Quistgaard

Projektleder, Strategiske partnerskaber

51 53 24 61

marianne.quistgaard@julemaerket.dk

Erhvervscases - bliv inspireret


Ingo støtter børnene

INGO støtter Julemærkefonden

Tankstationskæden INGO og Julemærkefonden indleder nu et nyt samarbejde, der skal understøtte vores arbejde på Julemærkehjemmene for udsatte børn i Danmark.

Læs mere

Compass Group støtter børnene

Compass Group støtter udsatte børn

Igennem forskellige initiativer hen over året støtter Compass Group Danmark Julemærkehjemmene. De er fx én af drivkræfterne bag velgørenhedsløbet ’Julemærkeløbet’, de afholder interne juleauktioner for virksomhedens ansatte, og de donerer forplejning til offentliggørelsen af årets Julemærke.

Børn spiller padeltennis

Danpo bidrager med sjov motion

Igennem flere år har Danpo samarbejdet med Julemærkehjemmene om sund kost, hvor kylling fra Danpo er en fast del af menuen. Nu har Danpo også doneret padeltennisbaner til Julemærkebørnene.

Læs mere


Dan Bedding støtter børnene

Dan Bedding

”Vi er som virksomhedsven glade for at støtte Julemærkehjemmenes værdifulde arbejde til at give børn en ny start og chance for at komme godt videre i deres ungdom, uddannelser og voksne liv.”

NEP støtter børnene

NEP Denmark A/S

”Det er vores medarbejdere som i fællesskab beslutter, hvilken organisation vi som virksomhed skal støtte. I år faldt valget på børn på Julemærkehjem. Vi er glade for at kunne være med til at gøre en forskel for udsatte børn i Danmark.

Fællesel støtter børnene

AURA Energi

”AURA Energi har en lang tradition for at støtte lokale fællesskaber, klubber og foreninger. Gennem vores forskellige støtteaktiviteter er vi med til at udvikle det samfund, som vi er en del af, og som vi er ejet af. Med vores kunders køb af Fælles-el støtter vi Børn på Julemærkehjem og det er vi stolte af”.

Spørgsmål og svar

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål om at støtte børnene på Julemærkehjem som virksomhed.


Hvad får din virksomhed ud af at støtte børn på Julemærkehjem?

Først og fremmest får I mulighed for at hjælpe 1000 børn med at tro på sig selv, og at blive en del af et fællesskab. I får også som virksomhed mulighed for at skabe værdi i forhold til jeres virksomheds CSR-strategi, et positivt omdømme og øget medarbejderengagement. Vi lægger vægt på, at et samarbejde skal være til gavn for både jer og os.

Et samarbejde kan enten tage udgangspunkt i en fast årlig støtte eller en enkelt donation. Et samarbejde kan også tage udgangspunkt i et mere strategisk erhvervspartnerskab, hvor også virksomhedens kunder, forbrugere og medarbejdere engageres og involveres.

Fradrag og moms på sponsorater og donationer til Julemærkehjem

Jeres virksomhed kan få fuldt fradrag for donationer på op til 17.000 kr. pr. år. Donationer pålægges ikke moms. Donationer indberettes til SKAT.

Hvordan støtter jeg arbejdet med børn på Julemærkehjem?

Som VirksomhedsVen betaler I et fast årligt beløb på mellem 6.000 kr. og 25.000 kr. På den måde er I med til at sikre, at vi fortsat kan hjælpe børn, der mistrives. Som tak modtager I et diplom, et banner til jeres mailsignatur og I må benytte vores logo i jeres kommunikation.

En VirksomhedsGave er en enkeltdonation, som I giver her og nu. I vælger selv størrelsen på det beløb, I vil støtte med. Som tak for støtten får I et gavebevis, I kan hænge op.

En tredje mulighed for at støtte os er at aktivere jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i en indsamling – kontakt os for sparring om muligheder.

Indbetalingsmuligheder

Udfyld betalingsformularen på VirksomhedsVen eller VirksomhedsGave.
Betal med kreditkort, mobilpay eller faktura.
Bankoverførsel til 3001 1004050
Ønsker I en kvittering for indbetalingen, kan I kontakte os, så fremsender vi det gerne.

Hvor pengene kommer fra?

Vi modtager kun 2,8% i offentlig støtte. Langt det meste af vores økonomiske fundament bygges derved på donationer fra betænksomme private personer, virksomheder og fonde.

Hvor får Julemærkefonden penge fra
Hvad går pengene til?

Julemærkefonden er den eneste børneorganisation, som samarbejder med alle kommuner og hjælper børn fra hele landet.
Hvert år hjælper vi 1000 børn med et 10 ugers ophold på Julemærkehjem. Et barns ophold koster ca. 80.000 kr. og er gratis for barnets familie og kommune.
Vi hedder Julemærkehjem, men hjælper børn hele året rundt – 50 uger om året.
Vi modtager kun 2,8% i offentlig støtte. Langt det meste af vores økonomiske fundament bygges derved på donationer fra betænksomme private personer, virksomheder og fonde.
Når du donerer penge til os, kan du være sikker på, at pengene går til vores hjælpearbejde. Vi er således meget stolte af at have virkelig lave administrationsomkostninger på blot 3,4%.

Gør vores støtte en forskel?

Ja, jeres støtte gør en forskel. Sådan går det børnene et år efter deres ophold på Julemærkehjem:

2 af 3 børn

er nu glade for deres liv.

2 af 3 børn er nu glade for deres liv

3 af 4 børn

har en god tro på sig selv.

3 af 4 børn har nu en god tro på sig selv

4 af 5 børn

oplever IKKE mobning.

4 af 5 børn oplever ikke mobning
  • 4 ud af 5 børn oplever IKKE mobning
  • 2 ud af 3 børn er nu glade for deres liv
  • 3 ud af 4 børn har en god tro på sig selv.
Se børnenes flotte resultater

Vil din virksomhed støtte lokalt?

Hvis din virksomhed ønsker at støtte et bestemt Julemærkehjem, er du velkommen til at kontakte det enkelte hjem eller vores erhvervsfundraiser, som vil hjælpe dig.

Fjordmark

Hobro

Kildemose

Liljeborg

Skælskør

Vi styrker udsatte børns selvværd - se hvordan

På Julemærkehjemmene hjælper vi børn i alderen 7-14 år, som mistrives. Børn, der bliver mobbet, føler sig alene og ikke tror, de er gode nok.

Under et ophold på et af de fem Julemærkehjem bor børnene hos os. De bliver en del af et fællesskab med støtte og omsorg fra både børn og voksne. Vi hjælper dem til at styrke deres selvværd og lærer dem nye måder at se sig selv og verden på.


Mindre mobning

MOBNING

Vi hjælper børnene med at bryde den negative cirkel, de er i. De får tid og plads til - og støtte i - at skabe nye positive fortællinger om sig selv.

læs mere
bedre trivsel

TRIVSEL

Vi hjælper børnene til at blive bevidste om deres eget værd.
Dermed opdager de, at de har meget at tilbyde til og skaber værdi i et fællesskab.

læs mere
Selvværd

SELVVÆRD

Vi skaber et omsorgsfuldt miljø, hvor der er masser af muligheder for, at barnet kan gennemgå en positiv udvikling med mange succesoplevelser.

læs mere
Ensomhed

ENSOMHED

Vi opbygger trygge fællesskaber, hvor alle børn bliver inddraget. På den måde bliver børnene styrket til at kunne danne venskaber og varige relationer.

læs mere

e-Julemærket til dine mails

Køb  e-Julemærket, og støt vores hjælpearbejde for børn i Danmark. I november og december kan du bruge e-Julemærket, der er årets Julemærke til dine e-mails.


Brug det hele året

e-støttemærket gælder hele året, og du får vores e-logo, alle Julemærker siden 1904 samt udvalgte e-mærker og e-kort tegnet af børn på Julemærkehjemmene.
I juletiden får du årets e-Julemærker og e-Julekort, og du kan frit vælge mellem alle motiver på årets Julemærkeark.

Hvad koster det?

Prisen for hele året er 250,- kr. for private og fra 1.000,- kr. for virksomheder. Du kan sende lige så mange e-kort og mails med e-mærker på, som du vil, et helt år frem fra købsdatoen.


ssssss