Få julens opskrifter for KUN 20 kr.

Køb vores opskriftshæfte med lettere og lækker julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2021JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Julemærket
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start


 

Regnskab

De seneste årsrapporter og indsamlingsregnskaber


 

Regnskab 2020


I Julemærkefonden arbejder vi hele tiden for at kunne hjælpe så mange børn som muligt. I 2020 fik samlet 667 børn plads på et af vores fem Julemærkehjem. 2020 har været præget af COVID-19 pandemien og Julemærkehjemmene har samlet haft 25 uger med fuld belægning, 21 uger med delvis belægning og fem uger hvor Julemærkehjemmene har været helt lukket.

Et ophold på et Julemærkehjem er gratis for barnets forældre – fordi alle har ret til et godt liv. Omkostningerne for et ophold er i et normalt år 79.220 kroner per barn. På grund af COVID-19 pademinen har omkostningen i 2020 været højere.
 

Julemærkehjemmene modtager blot 2,8 % af vores drift gennem offentlig støtte samt et tilskud fra tips- og lottomidlerne. Det betyder, at vores indsats for børnene kun er mulig takket være købere af Julemærket samt gaver og bidrag fra privatpersoner, virksomheder, fonde, foreninger, loger og events.

En stor og varm tak til alle som støttede vores arbejde og de udsatte børn i 2020. Vi sætter stor pris på jeres engagement og støtte. Af alle indsamlede midler går blot 3,4 % til administration.

Årsrapporten for 2020 viser, at overskuddet for salg af Julemærker som forventet er faldet. Det er dog fortsat et område, som bidrager positivt til driften af Julemærkehjemmene, og har en høj brandværdi.


ssssss