Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Regnskab

De seneste årsrapporter og indsamlingsregnskaber

Regnskab 2023

I Julemærkefonden arbejder vi hele tiden for at kunne hjælpe så mange børn som muligt. 2023 fik samlet set 907 børn hjælp på et af de fem Julemærkehjem. Hjemmene er normeret til 950 børn, og det lavere børneantal skyldes til dels at en ud af tre afdelinger på Julemærkehjemmet Skælskør har været lukket på skift de første fem måneder af 2023 pga. renovering af bygningerne på hjemmet.
Et ophold på et Julemærkehjem er gratis for barnet og familien – fordi alle har ret til et godt børneliv. Omkostningerne for et ophold i 2023 var 95.730 kr. per barn. Det er en stigning i forhold til tidligere år og skyldes blandt andet implementering af udvidet opfølgning på tre ud af fem Julemærkehjem samt efteruddannelse af alle pædagogerne på hjemmene.
Julemærkehjemmene modtager blot 2,7 % af vores drift gennem offentlig støtte samt et tilskud fra tips- og lottomidlerne. Det betyder, at vores indsats for børnene kun er mulig takket være gaver og bidrag fra privatpersoner, købere af Julemærket samt virksomheder, fonde, foreninger, loger og events.
Julemærkerne udgør i dag kun 5,4 % af vores samlede indtægter. Nedgangen skyldes, at der sendes mindre og mindre julepost, og det er en udvikling, vi forventer, vil fortsætte. Det forventes at Julemærkesalget i 2024 vil falde drastisk på grund af den nye postlov og deraf følgende portostigninger.
Af alle indsamlede midler går blot 4,3 % til administration.
En stor og varm tak til alle som støttede vores arbejde i 2023. Vi er helt afhængige af jeres støtte, og uden jer var der ingen Julemærkehjem og dermed heller ingen hjælp til børnene.

Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®