Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Er du blevet ringet op?

Har du fået et opkald eller en SMS? Vi ringer i øjeblikket til privatpersoner, da vi ønsker at informere om vores arbejde for udsatte børn på Julemærkehjem og for at søge støtte til Julemærkebørnene.


Er du blevet ringet op af Julemærkehjemmene

VI LÆGGER VÆGT PÅ TRYGHED

Vi ringer til vores donorer for at takke for støtten, og høre om de kunne være interesseret i at omlægge deres aftale til betalingsservice eller månedlige bidrag fremfor årlige.

Vi sender altid en bekræftelse på indgåede telefoniske aftaler via e-mail, hvis du har oplyst denne til den person, som du har talt med.

Vi sender desuden SMS til tilfældigt udvalgte personer og husstande for at høre, om de har interesse i at støtte børn på Julemærkehjem, f.eks. som JulemærkeVen.

SMS sendes fra telefonnummer 22 65 14 56 eller 25 80 73 23 eller 54 54 37 11, som tilhører vores telemarketingafdeling.


OPLYSNINGER I TELEFONEN

Hvis du ønsker at støtte Julemærkefonden via Betalingsservice, har vi brug for dit CPR-nummer og kontonummer for at kunne oprette aftalen. Oplysningerne kan ikke misbruges. Det er kun dit kortnummer, der kan misbruges, så det skal du aldrig oplyse til andre. Hvis du ikke er tryg ved at give dit CPR-nummer eller kontonummer via telefonen har du også mulighed for at tilmelde dig MobilePay Subscription, hvor du får tilsendt en anmodning fra os via din MobilePay app, som du blot skal godkende for at oprette aftalen – uden at oplyse CPR nummer eller kontonummer.

Det er en stor fordel for Julemærkefonden at modtage støtte via Betalingsservice eller MobilePay Subscription, da der er langt færre udgifter til administration end ved brug af girokort. Dermed kan vi bruge flere ressourcer på Julemærkesagen.

Vi beder også om dit CPR-nummer, hvis du ønsker at få skattefradrag for dit bidrag til Julemærkefonden. I 2019 kan du få op til 16.300 kr. i skattefradrag. Vi indberetter automatisk til SKAT, hvis vi har dit CPR-nummer.


Jeg ønsker ikke at blive kontaktet

Der findes en såkaldt ”Robinsonliste” på borger.dk. Hvis du ikke ønsker at blive kontaktet af firmaer og organisationer, som ellers lovligt må kontakt dig, kan du tilmelde dig Robisonlisten.

Hvordan kan jeg stoppe min støtte?

Du kan til enhver tid stoppe bidrag til Julemærkefonden via din bank, mobilePay app eller ved at kontakte vores kundeservice.