Få julens opskrifter for KUN 20 kr.

Køb vores opskriftshæfte med lettere og lækker julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2021JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Julemærket
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Støt børnene

Hvad er en JulemærkeVen?

Det kalder vi dig, der støtter vores arbejde med et fast beløb hver måned. Med dit bidrag kan vi hjælpe endnu flere børn, der har det svært. Tak, fordi du overvejer at blive JulemærkeVen.


Støt børn på Julemærkehjem

Hvert år får 1.000 børn i Danmark ophold på et af vores fem Julemærkehjem. Det er børn, der mistrives. Børn, der bliver mobbet, er ensomme og ikke tror på, de er lige så meget værd som andre. Og selvom vi hedder Julemærkehjemmene hjælper vi børn hele året.

På Julemærkehjemmene bliver børnene en del af et fællesskab med sammenhold, støtte og omsorg fra både børn og voksne. En af vores fornemste opgaver er at give dem masser af succesoplevelser, så de oplever, at de kan. At de kan meget mere end de tror. Og ikke mindst, at de kan selv. Og det er fantastisk at se, hvordan børnene vokser, når vi ser og anerkender deres udvikling.

Det får du som JulemærkeVen

I vores nyhedsbrev får du masser af historier, billeder og information om, hvad der sker på Julemærkehjemmene, og du kan også følge med i børnenes dagligdag på vores sociale medier.

To gange om året slår vi dørene op og inviterer vores JulemærkeVenner til åbent hus. Her har du mulighed for at se Julemærkehjemmene og høre børnene fortælle om dagligdagen - og hvad det betyder for dem at være på Julemærkehjem.

Hver jul modtager du et særligt ark med årets Julemærke. Det laves kun til vores JulemærkeVenner som en ekstra tak for din støtte, og det kan ikke købes i butikker eller i vores netbutik.

Sådan bliver du JulemærkeVen

Vælg fast støtte. Du vælger selv, hvilket beløb du vil støtte med, og hvor tit du vil støtte. Du kan selvfølgelig altid justere dine indbetalinger. Du vælger også selv, om du vil betale via MobilePay abonnement eller BetalingsService.

Du kan få skattefradrag for dit bidrag til Julemærkefonden. I 2021 kan du få op til 17.000 kr. i skattefradrag. Vi indberetter automatisk til SKAT, hvis vi har dit CPR-nummer.

Med din støtte er du med til at hjælpe børn i Danmark, der mistrives, til at se lysere på sig selv og fremtiden.

Børn i kreativ legBørn laver mad i køkkenetBørn hygger på værelseBarn får undervisning i skolen

Vidste du, at ...

  • Vi kun får 2,8% i offentlig støtte?
  • Kun 3,4% går til administration?

Vil du være JulemærkeVen?

Støt fast og gør en forskel som JulemærkeVen. Se børnenes flotte resultater. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

ssssss