Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Thomas Evers Poulsen

"Jeg vil gerne støtte danske børns trivsel"

Motivationen lyser ud af øjnene på danser Thomas Evers Poulsen, når snakken falder på at hjælpe de mange børn, der hvert år får et ophold på et af de fem Julemærkehjem.

Thomas Evers Poulsen, Julemærkehjemmenes ambassadør

Thomas Evers Poulsen har været en engageret ambassadør for Julemærkehjemmene i mange år, og han deltager flittigt i arrangementer og kommer på besøg på Julemærkehjemmene.

Engageret ambassadør

Thomas Evers Poulsen er influencer, danser, foredragsholder, kogebogsforfatter og en engageret ambassadør for Julemærkesagen. Det har han været i mange år. Thomas har mærket på egen krop, hvad det vil sige at være anderledes og føle sig udenfor som barn. Derfor ligger Julemærkesagen hans hjerte særligt nær.

Som ambassadør deltager Thomas i arrangementer, han samler penge ind, og han skriver om Julemærkesagen på sine sociale medier. Og så er han med hvert år, når cykelløbet Tour De Taxa løber af stablen til fordel for børn på Julemærkehjem. Han har blandt andet flere gange overrakt donationen til Julemærkebørnene på Tour de Taxas vegne, og han har også deltaget som cykelrytter og koordinator på turene til Paris.

Smukt armbånd til fordel for børnene

I 2018 udviklede Thomas i samarbejde med smykkevirksomheden Crowdmade et smukt armbånd, som blev solgt til fordel for børnene på Julemærkehjem. Inspirationen til smykket fandt Thomas i tegninger, som var tegnet af børnene på Julemærkehjemmene.

Sammen med børnene valgte Thomas, at 11-årige Malthes tegning med tro, håb og kærlighed skulle omdannes til et smukt armbånd.

Tegning af armbånd

Om sin tegning og hans tanker om at være på Julemærkehjem sagde Malthe: ”Tro, fordi man skal tro på sig selv. Håb, fordi man skal håbe på at få et godt ophold. Kærlighed, fordi man får hjælp.

Udviklede opskrifter til Julekogebog

Julemærkehjemmenes Julekogebog er et samarbejde mellem Julemærkehjemmene og en række frivillige, herunder vores gode ambassadører Thomas Evers Poulsen og Jon Daniel Edlund.

Julekogebogen kan købes i Julemærkehjemmenes netbutik, og al overskuddet går til børnene på Julemærkehjem.

Thomas Evers Poulsen
Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®