Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Håndbolddamerne og -herrerne

landsholdsspillerne støtter børnene

Siden 2013 har både dame- og herrelandsholdsspillerne været ambassadører for Julemærkehjemmene. Spydspidserne i denne sammenhæng er Louise Burgaard og Anne Mette Hansen samt Mads Mensah og Michael Damgaard.

Mads Mensah, Norlys

Som landsholdspiller er Mads Mensah ambassadør for Julemærkehjemmene. Han har mødt børnene ved flere lejligheder.

Ambassadører for Julemærkehjemmene

Gennem en lang årrække har Julemærkehjemmene samarbejdet med Dansk Håndboldforbund. Som en del af samarbejdet er de danske landsholdsspillere ambassadører for Julemærkesagen og donerer del af deres landsholdslønninger til Julemærkefonden. Desuden besøger spillerne børnene og deltager i arrangementer, ligesom samarbejdet giver mulighed for at lave events og indsamlinger i forbindelse med kampe og slutrunder. Som ambassadører bruger mange spillere også deres egne kanaler til at sætte fokus på Julemærkehjemmenes arbejde for børn i mistrivsel.

For både Louise Burgaard og Mads Mensah, der er to frontpersonerne i ambassadørskabet, har det stor betydning, at de kan være med til at gøre en forskel børn, der har brug for hjælp.

Jeg er stolt over, at vi som landsholdsspillere kan gøre en forskel for så mange børn. På Julemærkehjemmene dyrker man værdier som sammenhold og fællesskab - præcis som vi gør det på kvindelandsholdet. Derfor er jeg også glad for, at mine holdkammerater og jeg fortsat kan dyrke de værdier sammen med børn fra Julemærkehjemmene.

Louise Burgaard

Jeg tror, jeg taler på hele herrelandsholdets vegne, når jeg siger, at vi er glade for, at Dansk Håndbold Forbund samarbejder med Julemærkehjemmene. Jeg glæder mig over, at vi som spillere kan gå forrest og bruge håndbolden til at sætte fokus på trivsel og sundhed hos børn.

Mads Mensah Larsen

Louise Burgaard

BREV TIL MIT TIDLIGERE JEG

Vi kan alle have svære perioder i livet. Håndboldspilleren Louise Burgaard har skrevet et brev til sit tidligere jeg. Dengang gik hun i skole og drømte om at komme på landsholdet. Men hun tvivlede på, at hun var god nok.

SPILLER SMALL TALK

Se med, når håndboldstjernerne Louise Burgaard og Anne Mette Hansen prøver kræfter med vores samtalespil. Spillet bruger vi på Julemærkehjemmene som en måde at hjælpe børnene til at tale om følelser, drømme og udfordringer.

Ambassadører for Julemærkefonden

Vi er taknemmelige for støtten fra både kvinde- og herrelandsholdene, hvor spillerne gang på gang udviser stort engagement.

Mads Mensah fra håndbold-herrerne

Mads Mensah og Michael Damgaard repræsenterer Håndboldherrerne. Foto: DHF.

Anne Mette Hansen fra håndbold-damerne

Louise Burgaard og Anne Mette Hansen repræsenterer Håndbolddamerne. Foto: DHF.


Håndboldstjerner på Julemærkehjem

Det var en stor oplevelse for børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark, da de fik fornemt besøg af de tre landsholdsstjerner – Lasse Svan, Henrik Toft og Rasmus Lauge.