Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Håndboldkvinderne og -herrerne

Landsholdsspillerne støtter børnene

Siden 2013 har både kvinde- og herrelandsholdsspillerne været ambassadører for Julemærkehjemmene. Spydspidserne i denne sammenhæng er Louise Vinter Burgaard og Anne Mette Hansen samt Mads Mensah og Emil Jakobsen.

Mads Mensah, Emil Jacobsen, håndboldherrerne, Norlys

Gennem en lang årrække har Julemærkehjemmene samarbejdet med DanskHåndbold. Og ved flere lejligheder har ambassadørerne mødt børn fra Julemærkehjemmene.

Ambassadører for Julemærkehjemmene

Som en del af samarbejdet er de danske landsholdsspillere ambassadører for Julemærkesagen og donerer del af deres landsholdslønninger til Julemærkefonden. Desuden besøger spillerne børnene og deltager i arrangementer, ligesom samarbejdet giver mulighed for at lave events og indsamlinger i forbindelse med kampe og slutrunder. Som ambassadører bruger mange spillere også deres egne kanaler til at sætte fokus på Julemærkehjemmenes arbejde for børn i mistrivsel.

For både Louise Vinter Burgaard og Mads Mensah, der er blandt de fire frontpersoner i ambassadørskabet, har det stor betydning, at de kan være med til at gøre en forskel børn, der har brug for hjælp.

Jeg er stolt over, at vi som landsholdsspillere kan gøre en forskel for så mange børn. På Julemærkehjemmene dyrker man værdier som sammenhold og fællesskab - præcis som vi gør det på kvindelandsholdet. Derfor er jeg også glad for, at mine holdkammerater og jeg fortsat kan dyrke de værdier sammen med børn fra Julemærkehjemmene.

Louise Vinter Burgaard

Jeg tror, jeg taler på hele herrelandsholdets vegne, når jeg siger, at vi er glade for, at DanskHåndbold samarbejder med Julemærkehjemmene. Jeg glæder mig over, at vi som spillere kan gå forrest og bruge håndbolden til at sætte fokus på trivsel og sundhed hos børn.

Mads Mensah

Louises BREV TIL sIT TIDLIGERE JEG

Vi kan alle have svære perioder i livet. Håndboldspilleren Louise Vinter Burgaard har skrevet et brev til sit tidligere jeg. Dengang gik hun i skole og drømte om at komme på landsholdet. Men hun tvivlede på, at hun var god nok.

Lær spillerne at kende

Se med, når håndboldstjernerne Louise Vinter Burgaard og Anne Mette Hansen prøver kræfter med vores samtalespil. Spillet bruger vi på Julemærkehjemmene som en måde at hjælpe børnene til at tale om følelser, drømme og udfordringer.

Ambassadører for Julemærkehjemmene

Vi er taknemmelige for støtten fra både kvinde- og herrelandsholdene, hvor spillerne gang på gang udviser stort engagement.

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®

Køb for 200 kr. og få en gratis gave – gå til webshop