Køb for min. 100 kr. i vores webshop og få en gratis refleksbrik. Tilbuddet gælder til og med den 12. februar.

Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Støttevarer Kogebøger Julemærker Nytryk Gavebevis e-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børnene Se videoer Se opskrifter Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu
top

Carla Mickelborg

"Det er vigtigt, man kommer godt fra start, og det kan Julemærkehjemmene hjælpe med"

Iværksætter, forfatter og influencer Carla Mickelborg har siden 2018 været ambassadør for Julemærkehjemmene. Hun hjælper os blandt andet med at sprede budskabet om Julemærkehjemmenes arbejde.

Julemærkehjemmenes ambassadør, Carla Mickelborg

Som ambassadør har Carla Mickelborg blandt andet holdt foredrag for børnene om, hvordan man sætter gode mål for sig selv. Det hjælper hun også andre med via sin virksomhed Goal-Setter.

Carla spreder budskabet

Carla er tidligere skuespiller, og i dag er hun en af Danmarks mest populære influencere. Mange følger med på hendes kanaler, hvor hun inviterer indenfor i sit liv og fortæller om, hvordan hun lever efter at opnå sine drømme.

Som iværksætter er Carla blandt andet medejer af familievirksomheden Goal-Setter. En rådgivende virksomhed, som med fokus på billedets værdi hjælper private og virksomheder med at udvikle sig og nå sine mål. Desuden skriver Carla bøger, laver potcasts, underviser i selvudvikling mv.

Som ambassadør deler Carla informationer om Julemærkehjemmene på sine digitale kanaler og hjælper på den måde med at brede de vigtige budskaber ud om Julemærkehjemmene.

"Jeg er ambassadør for Julemærkehjemmene, fordi jeg virkelig synes, de gør en stor forskel for børn, der af en eller anden årsag har det svært. Det er vigtigt, man kommer godt fra start, og det kan Julemærkehjemmene virkelig hjælpe med," fortæller Carla om sine bevæggrunde for at være ambassadør for Julemærkebørnene.

Foredrag for børnene

Carla har gennem årene besøgt flere af Julemærkehjemmene og mødt børnene. Her er hun på Julemærkehjemmet Liljeborg, hvor hun holdt foredrag for børnene og arrangerede en workshop med dem for at hjælpe dem med at visualisere deres drømme og mål.

Carla Mickelborg, Julemærkehjemmene
Carla Mickelborg, foredrag