Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Thomas Erex

"JEG FIK VÆRKTØJER TIL AT HVILE I AT VÆRE MIG SELV"

Som barn oplevede Thomas, hvor smerteligt det er at blive mobbet og føle sig udenfor. Han kom på Julemærkehjem for at få det bedre – et ophold, der fik afgørende betydning for Thomas. Derfor vil han gerne  gennem sit ambassadørskab bidrage til, at udsatte børn får det bedre.

Thomas Erex Eriksen, Julemærkehjemmene ambassadør

"Som barn følte jeg mig tit anderledes og udenfor. Under mit ophold på Julemærkehjemmet i Hobro fandt jeg både et inkluderende fællesskab og fik værktøjer til at hvile i at være mig selv. Det bør alle børn have adgang til. Jeg ved ikke, hvor jeg ville have været i dag, hvis jeg ikke kom på Julemærkehjem som barn."

Vil give noget tilbage

Opholdet på Julemærkehjemmet Hobro blev livsændrende for Thomas, der her mødte imødekommende børn og forstående voksne, som lærte ham meget - vigtigst af alt, at han selvfølgelig er god nok. Den læring har han taget med sig. I dag er Thomas Erex succesfuld iværksætter, blogger og forfatter til flere kogebøger. Han ønsker at bidrage til, at børn, der oplever mobning og ensomhed, som han selv gjorde, kan få hjælpe til at finde styrken i dem selv. 

Som ambassadør fortæller Thomas gerne sin egen historie for at sætte fokus på, hvad et ophold på Julemærkehjem kan betyde for et barn i mistrivsel. Historien fortalte Thomas blandt andet til offentliggørelsen af Julemærket 2022.

På Julemærkehjemmet var der ingen, der råbte ”tykke” efter hinanden. Der var voksne, som lyttede. Her var faktisk rigtig rart at være. Jeg fik hurtigt en masse nye venner, og jeg opdagede, at de ikke bare kunne være der for mig. Jeg kunne også være der for dem. I løbet af mit ophold blev jeg en hel del lettere, for jeg smed en masse af de negative tanker om mig selv, som jeg bar rundt på. Igennem de andre børn og med hjælp fra de voksne kunne jeg se, at jeg har værdi."

 

Thomas er i dag i 30’erne, så det er mere end 20 år siden, han var på ophold på Julemærkehjemmet. Alligevel fortæller han, at det er en af de vigtigste oplevelser i hans liv.

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®