Køb for min. 100 kr. i vores webshop og få en gratis refleksbrik. Tilbuddet gælder til og med den 12. februar.

Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julemærker Nytryk Gavebevis e-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børnene Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Maria Lucia Heiberg Rosenberg

"DET ER SÅ VIGTIGT, VI STØTTER BØRN OG UNGE"

Børn og unges trivsel er et vigtigt emne for mange. Også for sangerinde Maria Lucia, som derfor gerne vil gøre en forskel for udsatte børn. I november 2022 blev hun ambassadør for Julemærkehjemmene.

Maria Lucia

En gave til børn

"Det er så vigtigt, at vi støtter vores børn og unge til at få den bedst mulige start i livet. Børn skal have en grundlæggende tro på dem selv og vide, at de er stærke og gode nok lige præcis, som de er. Det kan være svært, men jeg har set med egne øjne, at de kan få hjælp til at bygge sig selv op. Et ophold på Julemærkehjem en gave for børn, der har en svær start i livet."

Maria Lucia har brugt det meste af sit liv på at synge, spille teater og musik. Hun har udgivet sin egen musik og har medvirket i mange store musical-opsætninger. Det er også Maria Lucia, der lægger stemme til den danske udgave af Elsa fra den populære Disney-film ’Frost’.

Sang med børnene

Til offentliggørelsen af Julemærket 2022 optrådte Maria Lucia med et kor af børn fra Julemærkehjemmet Liljeborg. Det var efter denne oplevelse, at Maria Lucia trådte ind som ambassadør for Julemærkehjemmene:

”Jeg var så heldig at få mulighed for at optræde med nogle af de her skønne børn ved offentliggørelsen af Årets Julemærke 2022 og at opleve nogle af børnenes sangglæde og enorme mod, rørte mig dybt. Derfor er jeg også utrolig glad og stolt over at være blevet ambassadør for Julemærkehjemmene. Jeg håber, jeg kan være med til at synliggøre Julemærkehjemmene endnu mere og skabe trygge rammer for de børn som går der ved at give dem min kærlighed og opmærksomhed."

Sangen 'A million dreams' er fra filmen The Greatest Showman og handler om at turde tro på sine drømme og håb. Et budskab, der vækker genklang hos mange børn, der på Julemærkehjemmene.

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2023 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®