Prøv vores nye samtalespil

Få en gratis prøve på spillet, hvor alle vinder. Lær dig selv og din familie bedre at kende.

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobning
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Støt som virksomhed - Nyt om erhverv

Dansk Boligbyg er ny erhvervspartner

Dansk Boligbyg a/s vil bidrage til kampen mod mobning, ensomhed og overvægt hos børn. Derfor har entreprenørvirksomheden indgået erhvervspartnerskab med Julemærkehjemmene.

Julemanden deltog i overrækkelsen

En flot donation på 100.000 kr. gør direktør og børn glade hos Julemærkefonden. De ses her sammen med Anton Nielsen, direktør for Dansk Boligbyg a/s.

Direktør hos Dansk Boligbyg, Anton Nielsen, har for nylig været på besøg på Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde for at overrække en flot donation på 100.000 kr. til Julemærkebørnene. Virksomheden er delvist ejet af medarbejderne, og de bakker op om støtte til Julemærkehjemmene.

Alle børn skal have ret til en god, sund og aktiv barndom. Vores samfund er præget af livsstilssygdomme, og vi er overbeviste om, at indsatsen i Julemærkefonden medvirker til at forebygge udviklingen af sådanne sygdomme – en sund livsstil er simpelthen fundamentet for et godt liv, udtaler Anton Nielsen.

Den danske entreprenørvirksomhed blev etableret i 1998 i Horsens og har i dag afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde. Virksomheden udfører boligbyggerier, institutionsbyggerier og renoveringsopgaver over hele Danmark og beskæftiger 78 medarbejdere – herudover op til 2.000 håndværkere ansat som underleverandører på byggepladserne. 

At Dansk Boligbyg a/s har valgt at støtte Julemærkefonden som ErhvervsPartner er vi meget glade og taknemmelige for. I en tid hvor vi skal finde nye veje til støtte for børns ophold på Julemærkehjem, og hvor flere hundrede børn venter på et ophold, er støtten fra virksomheder en uundværlig hjælp til børns ophold, siger erhvervsfundraiser Klaus Holm om partnerskabet med entreprenørvirksomheden.


Støt som virksomhed

Din virksomhed og dine medarbejdere kan tage ansvar og hjælpe børn, der mistrives.

Sådan kan I hjælpe
ssssss