Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen


 

Kommunesamarbejde

Støtte efter endt ophold på Julemærkehjemmet


 

Vores erfaringer viser, at såvel børnene som deres forældre, næsten altid har brug for en eller anden form for støtte efter endt ophold på Julemærkehjemmet. Behovene er meget forskellige, ligesom kommunernes tilbud er meget forskellige. I samarbejde med KL har vi udarbejdet en model for samarbejdet, og vi arbejder på at modellen kommer til at fungere i alle landets kommuner. Vi glæder os over, at rigtig mange kommuner investerer ressourcer i at støtte børn, der har været på Julemærkehjem.

Det er altid forældrene der - via lægen - søger ophold til deres børn på Julemærkehjemmene, og samarbejdet med kommunerne forudsætter forældrenes accept.

Alle er velkomne til at kontakte os for yderligere oplysninger, og også gerne for at orientere os om relevante tiltag, som vores børn og forældre kan være en del af.

Opdeling af kommuner

For at styrke den fælles indsats har hvert Julemærkehjem en række kommuner, vi modtager børn fra, og samarbejder med. Vores ønske er at udvikle samarbejdet, til gavn for de familier vi møder. Vi forsøger at holde os ajour med de projekter og aktiviteter, der er i kommunerne, og støtter gerne familierne i at få etableret kontakten til de tovholdere vi har rundt om i kommunerne.


Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK