Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en VirksomhedsGaveBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Støt som virksomhed - Nyt om erhverv

INGO støtter Julemærkefonden gennem nyt samarbejde

Tankstationskæden INGO og Julemærkefonden indleder et samarbejde, der skal understøtte Julemærkehjemmenes arbejde for udsatte børn i Danmark.

Børn ved Ingo tankstationen i RoskildeFilucca og Tunahan fra Julemærkehjemmet Liljeborg på besøg på INGOs tankstation i Roskilde.

Julemærkehjemmenes indsats for at hjælpe børn i Danmark, får nu støtte fra INGO. Kæden af lavpris tankstationer indgår nemlig et nyt samarbejde med Julemærkefonden om en lang række aktiviteter til økonomisk støtte og udbredelse af kendskabet til fondens arbejde.

Samarbejdet indebærer et sponsorbeløb samt aktiviteter, der vil blive lanceret i løbet af efteråret med en række kampagner.

INGO: Vi skal alle tage ansvar

Aftalen bliver modtaget med stor begejstring hos Julemærkefondens direktør Søren Ravn Jensen.

- Vi har brug for al den støtte, vi kan få til vores arbejde i Julemærkefonden. Med INGO har vi fået en partner, der kan bidrage til, at vi når endnu bredere ud med vores budskab om behovet for bedre trivsel hos børn, og den økonomiske støtte vil være et vigtigt bidrag til at drive vores fem Julemærkehjem, siger Søren Ravn Jensen.

Jesper Hyldal, der er salgsdirektør hos INGO, glæder sig til samarbejdet med Julemærkefonden.

- Vi skal alle tage et ansvar for, at børn trives, og at vi bekæmper mobning. Julemærkefonden gør et fantastisk arbejde, som vi gerne vil støtte økonomisk og samtidig være med til at synliggøre den store forskel et ophold på et Julemærkehjem kan gøre for et barn,” siger Jesper Hyldal.

Alle børn skal have muligheden for en god barndom

En stor del af indtægterne er tidligere kommet fra salg af Julemærket. Men i takt med at færre sender post, arbejder Julemærkefonden for at finde nye indtægtskilder.

-Vi mærker stor opbakning fra danskerne til vores arbejde. Nogle kender måske Julemærkerne, som man sætter på sine julekort. Men vi ved jo, at færre i dag sender post på den gammeldags facon med frimærker og mærker. Derfor arbejder vi løbende med at finde nye måder at nå ud til danskerne og sikre støtte til vores arbejde. Her er samarbejdet med erhvervslivet helt centralt, siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden.

Hos INGO er Jesper Hyldal overbevist om, at kunderne vil tage det nye initiativ til sig.

- Vi er hver dag i kontakt med tusindvis af danskere, der køber benzin til lavpris. Sammen med dem kan vi være med til at støtte og udbrede kendskabet til Julemærkefondens vigtige arbejde med at bekæmpe mobning og mistrivsel hos børn i Danmark. I INGO er vi stolte over at bidrage til at gøre en forskel for de mange børn, som Julemærkehjemmene hjælper hvert eneste år, siger Jesper Hyldal.


Fakta om INGO i Danmark

INGO (tidligere JET) var i 1985 blandt de første i Danmark, der etablerede tankstationer med selvbetjening og lav pris på brændstof.

INGO har i dag 155 automatstationer i Danmark. På 41 stationer tilbyder INGO CARWASH til lav pris. INGO tilbyder en lav og fair pris til alle kunder uden komplicerede rabatter eller andre bonussystemer. Det er altid den lave pris på prisskiltet, der gælder.

INGO har siden 2012 været ejet af det canadiske selskab Alimentation Couche-Tard.

ssssss