Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Pizzasnegle

Opskriften er til ca. 25 stk.

Pizzasnegle - opskrift fra Julemærkehjemmene

Det skal du bruge:

Pizzadej:

  • ½ pakke gær
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • 5 dl vand
  • 200 g grahamsmel
  • 400 g fuldkornshvedemel

Pizzafyld:

  • 1 pakke skinke i strimler
  • 4 skiver ananas
  • 1 løg
  • 1/3 glas pizzasauce
  • 1 dl revet mozzarella 10%
  • 1 spsk. oregano

Tip!

Fyldet kan varieres med for eksempel kylling, tun og andre grøntsager.


Sådan gør du:

Rør gæren ud i en skål med vand, salt og olie. Tilsæt grahamsmel og rør godt rundt. Tilsæt fuldkornshvedemel og ælt dejen sammen. Konsistensen skal være, så dejen kan rulles ud med en kagerulle. Tilsæt evt. lidt mere mel. Dejen sættes til hævning i 30 minutter et lunt sted med et klæde over skålen.

Pizzadejen rulles ud i to lange firkanter, og pizzasaucen fordeles på dejen. Hak nu løg, skinke og ananas fint i en blender, og smør det ud på dejen, der rulles sammen på den lange led.

Rullerne skæres ud i ca. 2 cm tykkelse, og pizzasneglene lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Sneglene trykkes let og drysses med ost og lidt oregano. De sættes til hævning i ca. ½ time og bages herefter ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, til de er let gyldne.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Vi sender ikke bestillinger fra vores netbutik i påsken (fra 9/4 t.o.m. 18/4).
ssssss