Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

SærarkJulemærkerJulekortPinsNytrykKogebøgerGiv et gavebevisAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuleDonationFirmajulekortFrankeringBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartner
Se alle nyhederSe videoerSe eventsFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

Pizzasnegle

Det skal du bruge (ca. 25 stk.):

Pizzadej:

  • ½ pakke gær
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • 5 dl vand
  • 200 g grahamsmel
  • 400 g fuldkornshvedemel

Pizzafyld:

  • 1 pakke skinke i strimler
  • 4 skiver ananas
  • 1 løg
  • 1/3 glas pizzasauce
  • 1 dl revet mozzarella 10%
  • 1 spsk. oregano

Sådan gør du:

Rør gæren ud i en skål med vand, salt og olie. Tilsæt grahamsmel og rør godt rundt. Tilsæt fuldkornshvedemel og ælt dejen sammen. Konsistensen skal være, så dejen kan rulles ud med en kagerulle. Tilsæt evt. lidt mere mel. Dejen sættes til hævning i 30 minutter et lunt sted med et klæde over skålen.

Pizzadejen rulles ud i to lange firkanter, og pizzasaucen fordeles på dejen. Hak nu løg, skinke og ananas fint i en blender, og smør det ud på dejen, der rulles sammen på den lange led.

Rullerne skæres ud i ca. 2 cm tykkelse, og pizzasneglene lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Sneglene trykkes let og drysses med ost og lidt oregano. De sættes til hævning i ca. ½ time og bages herefter ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, til de er let gyldne.

Tip!

Fyldet kan varieres med for eksempel kylling, tun og andre grøntsager.
 


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Læs mere om vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK