Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

SærarkJulemærkerJulekortPinsNytrykKogebøgerGiv et gavebevisAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuleDonationFirmajulekortFrankeringBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartner
Se alle nyhederSe videoerSe eventsFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

grøntsagslasagne fra Julemærkehjemmet skælskør

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 4 porrer
  • 4 gulerødder
  • 4 stilke bladselleri
  • 250 g. champignon
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 spsk. oregano
  • 1/2 spsk. basilikum
  • 1 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. rasp
  • 250 g. fuldkornslasagneplader
  • 1/2 liter mornaysauce, 5 %

  

Sådan gør du:

Skyl alle grøntsager, skræl gulerødderne, og skær det hele i små tern.  Svits grøntsagerne hurtigt på en varm pande i 1 spsk. olie og kom herefter hakkede tomater i. Smag til med salt, peber og krydderier.

Læg grøntsagsblandingen og lasagneplader lagvis i et ovnfast fad. Begynd og slut med grøntsager. Mornaysaucen hældes over, og lasagnen drysses med rasp. 

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

Servér grøntsagslasagnen med en grøn salat. 

På Julemærkehjemmet Skælskør anbefaler vi 500 g. grøntsagslasagne og 100 g. salat til et barn til et måltid .


Vil du se flere opskrifter?

Julemærkehjemmene har udgivet deres egne kogebøger med sunder og lækre opskrifter for såvel voksne som børn.
  

Støt børn på Julemærkehjem

Du kan støtte børn på Julemærkehjem - bliv JulemærkeVen og giv et fast beløb løbende - du bestemmer selv med hvor meget og hvor tit, du vil støtte.

Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK