Få en gratis kalender

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Med skønne billeder fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en Juledonation Bliv Julesponsor Bestil firmajulekort Bliv strategisk partner
Mød børneneJuleopskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

grøntsagslasagne fra Julemærkehjemmet skælskør

Opskriften er til 4 personer

grøntsagslasagne

Det skal du bruge:

  • 4 porrer
  • 4 gulerødder
  • 4 stilke bladselleri
  • 250 g. champignon
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 spsk. oregano
  • 1/2 spsk. basilikum
  • 1 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. rasp
  • 250 g. fuldkornslasagneplader
  • 1/2 liter mornaysauce, 5 %

Sådan gør du:

Skyl alle grøntsager, skræl gulerødderne, og skær det hele i små tern.  Svits grøntsagerne hurtigt på en varm pande i 1 spsk. olie og kom herefter hakkede tomater i. Smag til med salt, peber og krydderier.

Læg grøntsagsblandingen og lasagneplader lagvis i et ovnfast fad. Begynd og slut med grøntsager. Mornaysaucen hældes over, og lasagnen drysses med rasp.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

Servér grøntsagslasagnen med en grøn salat.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2023 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®