Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Julemærket 2019JulemærkerJulekortGavemærkerPinsKogebøgerAndre varere-Julemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuledonationBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Julemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

grøntsagslasagne fra Julemærkehjemmet skælskør

Opskriften er til 4 personer

grøntsagslasagne

Det skal du bruge:

  • 4 porrer
  • 4 gulerødder
  • 4 stilke bladselleri
  • 250 g. champignon
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 spsk. oregano
  • 1/2 spsk. basilikum
  • 1 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. rasp
  • 250 g. fuldkornslasagneplader
  • 1/2 liter mornaysauce, 5 %

  

Sådan gør du:

Skyl alle grøntsager, skræl gulerødderne, og skær det hele i små tern.  Svits grøntsagerne hurtigt på en varm pande i 1 spsk. olie og kom herefter hakkede tomater i. Smag til med salt, peber og krydderier.

Læg grøntsagsblandingen og lasagneplader lagvis i et ovnfast fad. Begynd og slut med grøntsager. Mornaysaucen hældes over, og lasagnen drysses med rasp. 

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

Servér grøntsagslasagnen med en grøn salat. 

På Julemærkehjemmet Skælskør anbefaler vi 500 g. grøntsagslasagne og 100 g. salat til et barn til et måltid .


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.