Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

grøntsagslasagne fra Julemærkehjemmet skælskør

Opskriften er til 4 personer

grøntsagslasagne

Det skal du bruge:

  • 4 porrer
  • 4 gulerødder
  • 4 stilke bladselleri
  • 250 g. champignon
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 spsk. oregano
  • 1/2 spsk. basilikum
  • 1 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. rasp
  • 250 g. fuldkornslasagneplader
  • 1/2 liter mornaysauce, 5 %

Sådan gør du:

Skyl alle grøntsager, skræl gulerødderne, og skær det hele i små tern.  Svits grøntsagerne hurtigt på en varm pande i 1 spsk. olie og kom herefter hakkede tomater i. Smag til med salt, peber og krydderier.

Læg grøntsagsblandingen og lasagneplader lagvis i et ovnfast fad. Begynd og slut med grøntsager. Mornaysaucen hældes over, og lasagnen drysses med rasp.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

Servér grøntsagslasagnen med en grøn salat.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter