Prøv vores nye samtalespil

Få en gratis prøve på spillet, hvor alle vinder. Lær dig selv og din familie bedre at kende.

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobning
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

grøntsagslasagne fra Julemærkehjemmet skælskør

Opskriften er til 4 personer

grøntsagslasagne

Det skal du bruge:

  • 4 porrer
  • 4 gulerødder
  • 4 stilke bladselleri
  • 250 g. champignon
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 spsk. oregano
  • 1/2 spsk. basilikum
  • 1 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. rasp
  • 250 g. fuldkornslasagneplader
  • 1/2 liter mornaysauce, 5 %

På Julemærkehjemmet Skælskør anbefaler vi 500 g. grøntsagslasagne og 100 g. salat til et barn til et måltid.

Sådan gør du:

Skyl alle grøntsager, skræl gulerødderne, og skær det hele i små tern.  Svits grøntsagerne hurtigt på en varm pande i 1 spsk. olie og kom herefter hakkede tomater i. Smag til med salt, peber og krydderier.

Læg grøntsagsblandingen og lasagneplader lagvis i et ovnfast fad. Begynd og slut med grøntsager. Mornaysaucen hældes over, og lasagnen drysses med rasp.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

Servér grøntsagslasagnen med en grøn salat.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
ssssss