Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

SærarkJulemærkerJulekortPinsNytrykKogebøgerGiv et gavebevisAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuleDonationFirmajulekortFrankeringBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartner
Se alle nyhederSe videoerSe eventsFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

kylling i  kokos med persillerødder og sukkerærter  fra Julemærkehjemmet liljeborg

Det skal du bruge  til 4 personer :

  • 500 g kyllingebryst i strimler
  •  2 løg
  • 2 persillerødder
  • 1 ½ spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • 1 dåse light kokosmælk (400 g)
  • 1 dl sojasovs
  • 2 spsk. Lime- eller citronsaft
  • 2 tsk. sukker
  • 300 g sukkerærter eller fine ærter. Evt. fra frost
  • 2 tsk. majsstivelse
  • ½ dl vand
  • Chili og limebåde til pynt

  

Sådan gør du:

Hak løgene fint og skær persillerødderne i stave. Steg løg og persillerødder i ovnen 2-3 minutter ved 200 grader. Kom karry ved og steg det kort med. Tilsæt kokosmælk, sojasovs, limesaft og sukker og kog det hele op ved middeltemperatur.   Tilsæt kylling og sukkerærter. Kog retten igennem 5 minutter, mens du rører rundt i den.

 Kom majsstivelse i en kop med vand og rør rundt, til klumperne er opløst. Kom blandingen i retten og kog det det hele kort igennem igen. Tjek, at kyllingekødet er kogt igennem, og anret til sidst med finthakket chili og limebåde.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Læs mere om vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK