Køb for min. 100 kr. i vores webshop og få en gratis refleksbrik. Tilbuddet gælder til og med den 12. februar.

Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Støttevarer Kogebøger Julemærker Nytryk Gavebevis e-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børnene Se videoer Se opskrifter Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu
top

kylling i kokos med persillerødder og sukkerærter

Opskriften er fra Julemærkehjemmet Liljeborg og er til 4 personer.

wok - kylling i kokos

Det skal du bruge :

  • 500 g kyllingebryst i strimler
  • 2 løg
  • 2 persillerødder
  • 1 ½ spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • 1 dåse light kokosmælk (400 g)
  • 1 dl sojasovs
  • 2 spsk. Lime- eller citronsaft
  • 2 tsk. sukker
  • 300 g sukkerærter eller fine ærter. Evt. fra frost
  • 2 tsk. majsstivelse
  • ½ dl vand
  • Chili og limebåde til pynt

Sådan gør du:

Hak løgene fint og skær persillerødderne i stave. Steg løg og persillerødder i ovnen 2-3 minutter ved 200 grader.

Kom karry ved og steg det kort med. Tilsæt kokosmælk, sojasovs, limesaft og sukker og kog det hele op ved middeltemperatur.

Tilsæt kylling og sukkerærter. Kog retten igennem 5 minutter, mens du rører rundt i den.

Kom majsstivelse i en kop med vand og rør rundt, til klumperne er opløst. Kom blandingen i retten og kog det det hele kort igennem igen. Tjek, at kyllingekødet er kogt igennem.

Anret med finthakket chili og limebåde.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter