Prøv vores nye samtalespil

Få en gratis prøve på spillet, hvor alle vinder. Lær dig selv og din familie bedre at kende.

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobning
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

kylling i  kokos med persillerødder og sukkerærter  fra Julemærkehjemmet liljeborg

Opskriften er til 4 personer.

kylling i kokos

Det skal du bruge :

  • 500 g kyllingebryst i strimler
  •  2 løg
  • 2 persillerødder
  • 1 ½ spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • 1 dåse light kokosmælk (400 g)
  • 1 dl sojasovs
  • 2 spsk. Lime- eller citronsaft
  • 2 tsk. sukker
  • 300 g sukkerærter eller fine ærter. Evt. fra frost
  • 2 tsk. majsstivelse
  • ½ dl vand
  • Chili og limebåde til pynt

  

Sådan gør du:

Hak løgene fint og skær persillerødderne i stave. Steg løg og persillerødder i ovnen 2-3 minutter ved 200 grader. Kom karry ved og steg det kort med. Tilsæt kokosmælk, sojasovs, limesaft og sukker og kog det hele op ved middeltemperatur.   Tilsæt kylling og sukkerærter. Kog retten igennem 5 minutter, mens du rører rundt i den.

 Kom majsstivelse i en kop med vand og rør rundt, til klumperne er opløst. Kom blandingen i retten og kog det det hele kort igennem igen. Tjek, at kyllingekødet er kogt igennem, og anret til sidst med finthakket chili og limebåde.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
ssssss