Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

TORTILLA MED KYLLING FRA JULEMÆRKEHJEMMET SKÆLSKØR

tortillas med kylling

Det skal du bruge:

  • 8 fuldkornstortillaer
  • 500 g kyllingebryster
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. tacokrydderi
  • 1 glas tacosauce
  • 1 pose revet mozzarella 10 %
  • 1 Icebergsalat
  • 1 agurk
  • 4 tomater
  • 1 lille dåse majs
  • 1 dl Cheasy Fraiche 5 %
  • 1 dl Fromage Fraiche 0,2 %
  • 1 tsk. salt
  • 5 stilke persille

TIP!

Der kan også anvendes oksekød eller kyllingefars til denne ret.


Sådan gør du:

Skær kyllingebrysterne i tynde strimler og brun kødet i olien i en gryde. Kom tacokrydderi i sammen med ca. 1 dl vand og lad retten simre lidt.

Skyl salat, tomat og agurk, skær det fint ud og anret grøntsagerne sammen med majs på et fad eller i små skåle hver for sig.

Rør Cheasy Fraiche 5% sammen med Fromage Fraiche 0,2% og bland hakket persille, salt og peber i dressingen efter smag.

Pak tortillaerne ind i stanniol og varm dem et par minutter i ovnen ved 200 grader.

Kom kylling, grønt, tacosauce og dressing i tortillaerne, rul dem sammen og anret med revet ost på toppen.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®