Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

TORTILLA MED KYLLING FRA JULEMÆRKEHJEMMET SKÆLSKØR

tortillas med kylling

Det skal du bruge:

  • 8 fuldkornstortillaer
  • 500 g kyllingebryster
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. tacokrydderi
  • 1 glas tacosauce
  • 1 pose revet mozzarella 10 %
  • 1 Icebergsalat
  • 1 agurk
  • 4 tomater
  • 1 lille dåse majs
  • 1 dl Cheasy Fraiche 5 %
  • 1 dl Fromage Fraiche 0,2 %
  • 1 tsk. salt
  • 5 stilke persille

TIP!

Der kan også anvendes oksekød eller kyllingefars til denne ret.


Sådan gør du:

Skær kyllingebrysterne i tynde strimler og brun kødet i olien i en gryde. Kom tacokrydderi i sammen med ca. 1 dl vand og lad retten simre lidt.

Skyl salat, tomat og agurk, skær det fint ud og anret grøntsagerne sammen med majs på et fad eller i små skåle hver for sig.

Rør Cheasy Fraiche 5% sammen med Fromage Fraiche 0,2% og bland hakket persille, salt og peber i dressingen efter smag.

Pak tortillaerne ind i stanniol og varm dem et par minutter i ovnen ved 200 grader.

Kom kylling, grønt, tacosauce og dressing i tortillaerne, rul dem sammen og anret med revet ost på toppen.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter