Opskrifter fra Julemærkehjemmene
8 fuldkornstortillaer
500 g kyllingebryster
1 spsk. olivenolie
1 spsk. tacokrydderi
1 glas tacosauce
1 pose revet mozzarella 10 %
1 Icebergsalat
1 agurk
4 tomater
1 lille dåse majs
1 dl Cheasy Fraiche 5 %
1 dl Fromage Fraiche 0,2 %
1 tsk. salt
5 stilke persille
Der kan også anvendes oksekød eller kyllingefars til denne ret.
På Julemærkehjemmet Skælskør anbefaler vi 1,5 tortillas med fyld og 1,5 spsk. dressing (i alt 470g) til et måltid til et barn.
Skær kyllingebrysterne i tynde strimler og brun kødet i olien i en gryde. Kom tacokrydderi i sammen med ca. 1 dl vand og lad retten simre lidt.
Skyl salat, tomat og agurk, skær det fint ud og anret grøntsagerne sammen med majs på et fad eller i små skåle hver for sig. Rør Cheasy Fraiche 5% sammen med Fromage Fraiche 0,2% og bland hakket persille, salt og peber i dressingen efter smag.
Pak tortillaerne ind i stanniol og varm dem et par minutter i ovnen ved 200 grader.
Kom kylling, grønt, tacosauce og dressing i tortillaerne, rul dem sammen og anret med revet ost på toppen.
Velbekomme.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb vores kogebøger.Sund kost på Julemærkehjemmene
Se vores kostpolitikBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter.