Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

NEM OKSEKØDSSUPPE

Opskriften er fra Julemærkehjemmet Skælskør til 4 personer.

oksekødssuppe

Det skal du bruge:

  • 400 g hakket oksekød 3-6 %
  • 4 stilke bladselleri
  • 3 porrer
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk. soyasauce
  • 1 tsk. salt
  • 0,5 tsk. peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 terning grønsagsbouillon
  • 5 dl vand
  • 5 stilke persille

Sådan gør du:

Brun oksekødet i en gryde med olie. Kom bouillonterning og vand i og lad det kog op.

Rens porrer og bladselleri, skær dem i skiver og put dem i gryde sammen med de hakkede tomater.

Lad suppen simre i 15 minutter.

Smag til med salt og peber. 

Drys med hakket persille lige inden servering.

Server suppen med groft brød til eller fx ristede rugbrødstrekanter.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den gode mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®