Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

SærarkJulemærkerJulekortPinsNytrykKogebøgerGiv et gavebevisAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuleDonationFirmajulekortFrankeringBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartner
Se alle nyhederSe videoerSe eventsFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

grøntsagslasagne fra Julemærkehjemmet skælskør

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 400 g hakket oksekød 3-6 %
  • 4 stilke bladselleri
  • 3 porrer
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 tsk salt
  • 0,3 tsk peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 grønsagsbouillonterning
  • 5 dl vand
  • 5 stilke persille

Tilbehør:

Server med groft brød eller ristede rugbrødstrekanter.

På Julemærkehjemmet Skælskør anbefaler vi 400 g suppe og 50 g brød til et barn.

Sådan gør du:

Brun oksekødet i en gryde med olie til det skiller og skifter farve.

Kom bouillon og vand i og kog suppen op.

Smag til med salt og peber.

Rens porrer og bladselleri, skær dem i skiver og tilsæt dem sammen med hakkede tomater.

Lad suppen simre i 15 min.

Smag til igen og server suppen godt varm.

Drys med hakket persille ved servering. 


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Læs mere om vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK