Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

NEM OKSEKØDSSUPPE

Opskriften er fra Julemærkehjemmet Skælskør til 4 personer.

oksekødssuppe

Det skal du bruge:

  • 400 g hakket oksekød 3-6 %
  • 4 stilke bladselleri
  • 3 porrer
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 tsk salt
  • 0,3 tsk peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 grønsagsbouillonterning
  • 5 dl vand
  • 5 stilke persille

På Julemærkehjemmet Skælskør anbefaler vi 400 g suppe og 50 g brød til et barn.


Sådan gør du:

Brun oksekødet i en gryde med olie til det skiller og skifter farve.

Kom bouillon og vand i og kog suppen op.

Smag til med salt og peber.

Rens porrer og bladselleri, skær dem i skiver og tilsæt dem sammen med hakkede tomater.

Lad suppen simre i 15 min.

Smag til igen og server suppen godt varm.

Drys med hakket persille ved servering.

Serveres med groft brød eller ristede rugbrødstrekanter.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Vi sender ikke bestillinger fra vores netbutik i påsken (fra 9/4 t.o.m. 18/4).
ssssss