Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Laksetærte med spinat

Opskriften er til 4 personer.

Laksetærte med spinat, opskrift

Det skal du bruge:

Tærtedejen:

  • 50 g plantemargarine (skal helst være blødt)
  • 60 g grahamsmel eller fuldkornshvedemel
  • 60 g hvedemel
  • 2 spsk. fromage fraiche

Fyldet:

  • 375 g optøede hele spinatblade
  • 150 g friskost light med krydderurter
  • 1,5 dl skummetmælk
  • 4 æg
  • 250-300 g røget laks i strimler
  • ½ tsk. peber

Sådan gør du:

Rør alle ingredienser til tærtedejen sammen, og lad deje hvile en time i køleskabet.

Tænd ovnen på 175 grader.

Tø spinaten op og fjern så meget af væsken som muligt, eventuelt gennem en si eller ved at knuge spinaten i hånden.

Pisk friskost, mælk og æg sammen og tilsæt spinat og laks.

Rul herefter tærtedejen ud og læg den i en smurt tærteform. Fordel fyldet på tærtebunden og bag tærten i 35-40 minutter.

Tærten kan eksempelvis serveres med en lækker salat til.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®