Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer.
Hvis du har lyst, kan du tilsætte forskellige grøntsager til farsen. Eksempelvis revet gulerod eller finthakket peberfrugt.
Kom kødet i en skål.
Pil og hak løget i små stykker og rør det sammen med kødet.
Tilsæt salt, peber og havregryn.
Kom mælken i og rør farsen godt sammen.
Farsen har godt af at hvile i ca. ½ time på køl. Er farsen for fast efter hviletiden, tilsættes lidt mere mælk.
Form frikadellerne og steg dem i olie ca. 1 min. på hver side til de har fået lidt farve.
Steg dem herefter i ovnen på en bageplade med bagepapir ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Serveres med kogte kartofler og en god råkost eller salat med mager dressing til.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter