Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Gulerodssuppe med chili

Opskriften er til 4 personer.

Gulerodssuppe med chili

Det skal du bruge:

  • 8 kartofler
  • 8 gulerødder
  • 4 fed hvidløg
  • 1½ spsk. karry
  • 1 chili
  • 1 spsk. olie
  • 2 bouillonterninger, hønsekød eller grøntsag
  • 1 l vand
  • 25 g Philadelphia light smøreost
  • 1 tsk. salt
  • 1 knsp. peber


Sådan gør du:

Kartofler skrælles og skæres i tynde skiver.

Gulerødder skrælles og rives groft.

Hak hvidløg og chili fint. Hvidløg og karry svitses i gryden sammen med olien, derefter tilsættes kartofler, chili og gulerødder - hold eventuelt lidt chili tilbage for at undgå at suppen bliver for stærk.

Bouillon og vand tilsættes, og suppen koger i mindst 15 minutter.

Suppen blendes og smages til med Philadelphia, salt og peber, og evt. det resterende chili, hvis suppen ikke er stærk nok.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®