Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Gulerodssuppe med chili

Opskriften er til 4 personer.

Gulerodssuppe med chili

Det skal du bruge:

  • 8 kartofler
  • 8 gulerødder
  • 4 fed hvidløg
  • 1½ spsk. karry
  • 1 chili
  • 1 spsk. olie
  • 2 bouillonterninger, hønsekød eller grøntsag
  • 1 l vand
  • 25 g Philadelphia light smøreost
  • 1 tsk. salt
  • 1 knsp. peber


Sådan gør du:

Kartofler skrælles og skæres i tynde skiver.

Gulerødder skrælles og rives groft.

Hak hvidløg og chili fint. Hvidløg og karry svitses i gryden sammen med olien, derefter tilsættes kartofler, chili og gulerødder - hold eventuelt lidt chili tilbage for at undgå at suppen bliver for stærk.

Bouillon og vand tilsættes, og suppen koger i mindst 15 minutter.

Suppen blendes og smages til med Philadelphia, salt og peber, og evt. det resterende chili, hvis suppen ikke er stærk nok.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter