Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

ovnbagt laks med
honning og mandler

Opskriften er til 4 personer

Ovnbagt laks med honning og mandler

Det skal du bruge:

  • 1 hel lakseside eller 4 laksestykker
  • 1 økologisk citron
  • 100 g hakkede mandler
  • 1 spsk. honning
  • salt og peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 170 grader.

Skyl laksen forsigtigt under koldt vand og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Læg laksen med skindsiden nedad på et stykke bagepapir i et ovnfast fad.

Hak mandlerne og bland dem med de resterende ingredienser. Fordel blandingen over laksen. Skær eventuelt det tilbageværende citron i skiver og placer ovenpå laksen.

Sæt laksen i ovnen. Den skal have ca. 20 minutter til den er gennemstegt og fin gylden på toppen.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Vi sender ikke bestillinger fra vores netbutik i påsken (fra 9/4 t.o.m. 18/4).
ssssss