Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

ovnbagt laks med
honning og mandler

Opskriften er til 4 personer

Ovnbagt laks med honning og mandler

Det skal du bruge:

  • 1 hel lakseside eller 4 laksestykker
  • 1 økologisk citron
  • 100 g hakkede mandler
  • 1 spsk. honning
  • salt og peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 170 grader.

Skyl laksen forsigtigt under koldt vand og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Læg laksen med skindsiden nedad på et stykke bagepapir i et ovnfast fad.

Hak mandlerne og bland dem med de resterende ingredienser. Fordel blandingen over laksen. Skær eventuelt det tilbageværende citron i skiver og placer ovenpå laksen.

Sæt laksen i ovnen. Den skal have ca. 20 minutter til den er gennemstegt og fin gylden på toppen.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger

Sund mad på Julemærkehjemmene

Se vores mad- og måltidspolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
ssssss