Køb for min. 100 kr. i vores webshop og få en gratis refleksbrik. Tilbuddet gælder til og med den 12. februar.

Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Støttevarer Kogebøger Julemærker Nytryk Gavebevis e-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børnene Se videoer Se opskrifter Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu
top

ovnbagt laks med
honning og mandler

Opskriften er til 4 personer

Ovnbagt laks med honning og mandler

Det skal du bruge:

  • 1 hel lakseside eller 4 laksestykker
  • 1 økologisk citron
  • 100 g hakkede mandler
  • 1 spsk. honning
  • salt og peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 170 grader.

Skyl laksen forsigtigt under koldt vand og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Læg laksen med skindsiden nedad på et stykke bagepapir i et ovnfast fad.

Hak mandlerne og bland dem med de resterende ingredienser. Fordel blandingen over laksen. Skær eventuelt det tilbageværende citron i skiver og placer ovenpå laksen.

Sæt laksen i ovnen. Den skal have ca. 20 minutter til den er gennemstegt og fin gylden på toppen.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter