Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

ovnbagt laks med
honning og mandler

Opskriften er til 4 personer

Ovnbagt laks med honning og mandler

Det skal du bruge:

  • 1 hel lakseside eller 4 laksestykker
  • 1 økologisk citron
  • 100 g hakkede mandler
  • 1 spsk. honning
  • salt og peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 170 grader.

Skyl laksen forsigtigt under koldt vand og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Læg laksen med skindsiden nedad på et stykke bagepapir i et ovnfast fad.

Hak mandlerne og bland dem med de resterende ingredienser. Fordel blandingen over laksen. Skær eventuelt det tilbageværende citron i skiver og placer ovenpå laksen.

Sæt laksen i ovnen. Den skal have ca. 20 minutter til den er gennemstegt og fin gylden på toppen.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®