Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

Spinatpandekager

Opskriften er til 4 personer

pandekager med spinat

Det skal du bruge

  • 2 dl vand
  • 100 g spinat – du kan selv vælge om du vil bruge frossen eller frisk spinat
  • 3 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl fuldkornsmel
  • 1 spsk. olie
  • Salt

Tip

Du kan sagtens putte mere spinat i opskriften hvis du har lyst.

Sådan gør du

Hvis du bruger frossen spinat skal du starte med at tø den op. Det gør du nemt ved at hælde kogende vand over spinaten og lade det stå et par minutter. Hæld herefter vandet fra og pres overskydende vand ud af spinaten.

Tænd ovnen på 180 grader. Blend spinaten med 2 dl vand, og bland herefter resten af ingredienserne i og rør rundt. Sørg for at røre godt rundt, så der ikke kommer melklumper.

Hæld dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir og fordel den i et jævnt lag. Bag dejen i ovnen i omtrent 15 minutter. Tag bradepanden ud og skær den bagte dej ud i 8-9 stykker.

Kan serveres med lige det fyld du allerbedst kan lide.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.