Køb for min. 100 kr. i vores webshop og få en gratis refleksbrik. Tilbuddet gælder til og med den 12. februar.

Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Støttevarer Kogebøger Julemærker Nytryk Gavebevis e-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børnene Se videoer Se opskrifter Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu
top

Spinatpandekager

Opskriften er til 4 personer

pandekager med spinat

Det skal du bruge:

  • 2 dl vand
  • 100 g spinat – frossen eller frisk spinat
  • 3 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl fuldkornsmel
  • 1 spsk. olie
  • Salt

TIP!

Du kan sagtens putte mere spinat i opskriften hvis du har lyst.


Sådan gør du:

Hvis du bruger frossen spinat skal du starte med at tø den op. Det gør du nemt ved at hælde kogende vand over spinaten og lade det stå et par minutter. Hæld herefter vandet fra og pres overskydende vand ud af spinaten.

Tænd ovnen på 180 grader. Blend spinaten med 2 dl vand, og bland herefter resten af ingredienserne i og rør rundt. Sørg for at røre godt rundt, så der ikke kommer melklumper.

Hæld dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir og fordel den i et jævnt lag. Bag dejen i ovnen i omtrent 15 minutter. Tag bradepanden ud og skær den bagte dej ud i 8-9 stykker.

Kan serveres med lige det fyld du allerbedst kan lide.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter