Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer
Skyl bulguren i en sigte og kom den i en skål. Hæld kogende vand over, så det dækker bulguren. Lad det trække 10-15 minutter og afdryp herefter i en sigte.
Tænd ovnen på 200 grader. Bland kikærtemel, paprika, salt, hvidløgspulver og chilipulver i en dyb tallerken. Vend kyllingefileterne heri og steg dem i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
Udblød abrikoserne et par minutter i kogende vand. Skær tomater, forårsløg, peberfrugt og abrikoser i mindre stykker og hak hvidløget fint.
Bland grøntsager, abrikoser og hvidløg med bulguren. Vend herefter citronsaft, olie, oliven, fint hakket persille, timian og paprika i salaten. Smag til med salt.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter