Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

HAVREGRYNSMUFFINS
MED ÆBLE OG KANEL

Opskriften er til 11 stk.

Muffins med havregryn og æble

Det skal du bruge:

  • ½ dl olie
  • ¾ dl yoghurt naturel 2%
  • ½ dl honning
  • 2 æg
  • 2½ dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 2 tsk stødt kanel
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl valnødder, grofthakkede
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æbler eller pærer, groft revet
  • 1 æble eller pære, skåret i tynde skiver


Sådan gør du:

Olie, yoghurt og honning piskes godt sammen. Pisk derefter æggene i.

I en anden skål røres havregryn, mel, kanel, kardemomme, salt, hakkede valnødder og bagepulver sammen.

Rør mel- og honning-blandingen sammen med yoghurtblandingen.

Rør revet æble/pære i og kom dejen i muffinsforme. Fyld op til ¾ af formen.

Kom 2 skiver æble/pærer i hver muffins.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®