Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

HAVREGRYNSMUFFINS
MED ÆBLE OG KANEL

Opskriften er til 11 stk.

Muffins med havregryn og æble

Det skal du bruge:

  • ½ dl olie
  • ¾ dl yoghurt naturel 2%
  • ½ dl honning
  • 2 æg
  • 2½ dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 2 tsk stødt kanel
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl valnødder, grofthakkede
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æbler eller pærer, groft revet
  • 1 æble eller pære, skåret i tynde skiver


Sådan gør du:

Olie, yoghurt og honning piskes godt sammen. Pisk derefter æggene i.

I en anden skål røres havregryn, mel, kanel, kardemomme, salt, hakkede valnødder og bagepulver sammen.

Rør mel- og honning-blandingen sammen med yoghurtblandingen.

Rør revet æble/pære i og kom dejen i muffinsforme. Fyld op til ¾ af formen.

Kom 2 skiver æble/pærer i hver muffins.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter