Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

HAVREGRYNSMUFFINS
MED ÆBLE OG KANEL

Opskriften er til 11 stk.

Muffins med havregryn og æble

Det skal du bruge:

  • ½ dl olie
  • ¾ dl yoghurt naturel 2%
  • ½ dl honning
  • 2 æg
  • 2½ dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 2 tsk stødt kanel
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl valnødder, grofthakkede
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æbler eller pærer, groft revet
  • 1 æble eller pære, skåret i tynde skiver


Sådan gør du:

Olie, yoghurt og honning piskes godt sammen. Pisk derefter æggene i.

I en anden skål røres havregryn, mel, kanel, kardemomme, salt, hakkede valnødder og bagepulver sammen.

Rør mel- og honning-blandingen sammen med yoghurtblandingen.

Rør revet æble/pære i og kom dejen i muffinsforme. Fyld op til ¾ af formen.

Kom 2 skiver æble/pærer i hver muffins.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger

Sund mad på Julemærkehjemmene

Se vores mad- og måltidspolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
ssssss