Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnerNyt om erhverve-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

HAVREGRYNSMUFFINS
MED ÆBLE OG KANEL

Opskriften er til 11 stk.

Det skal du bruge:

  • ½ dl olie
  • ¾ dl yoghurt naturel 2%
  • ½ dl honning
  • 2 æg
  • 2½ dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 2 tsk stødt kanel
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl valnødder, grofthakkede
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æbler eller pærer, groft revet
  • 1 æble eller pære, skåret i tynde skiver


Sådan gør du:

Olie, yoghurt og honning piskes godt sammen. Pisk derefter æggene i.

I en anden skål røres havregryn, mel, kanel, kardemomme, salt, hakkede valnødder og bagepulver sammen.

Rør mel- og honning-blandingen  sammen med yoghurtblandingen.

Rør revet æble/pære i og kom dejen i muffinsforme.  Fyld op til ¾ af formen.

Kom 2 skiver æble/pærer i hver muffins.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.