Få julens bedste opskrifter

Få et flot opskriftshæfte med nem og let julemad fra Julemærkehjemmene!

Nej takJa tak

Julemærket 2022JulekortGavemærkerPinsKogebøgerStøttevarere-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuledonationBestil firmajulekortBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe juleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

TOUR DE TAXA OVERRÆKKER ENDNU EN FLOT DONATION TIL BØRNENE

Søndag den 9. oktober kunne Tour de Taxa langt om længe afsløre dette års donation til Julemærkehjemmene.

Tour de Taxa, donation, Julemærkehjemmet

En lille delegation af Tour de Taxa folk kunne søndag den 9. oktober 2022 overrække den flotte donation til børnene på Julemærkehjemmet Skælskør og direktør for Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.


Søndag den 9. oktober 2022 kunne en delegation af de seje folk fra Tour de Taxa endelig løfte sløret for, hvor meget de havde cyklet hjem på deres seneste tur til Frankrigs hovedstad.

Donationen lød på flotte 875.216 kr. til børnene!

Checken blev overrakt til børnene på Julemærkehjemmet Skælskør og direktør for Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, som glædestrålende tog imod.

"Det er altid en stor glæde, når ildsjæle som Tour de Taxa rytterne har lyst til at hjælpe os. År efter år går - eller rettere cykler - de her seje mennesker den ekstra mil for vores og børnene skyld, og vi er dem dybt taknemmelige," fortalte en glad Søren Ravn Jensen.

Ligesom for Julemærkehjemmene er det også fællesskabet, der er i fokus, når rytterne fra Tour de Taxa sætter sig i sadlerne. Rytterne træner sammen hele året, de spiser, cykler og bor sammen under hele turen til Paris - og vigtigst af alt: de kommer i mål sammen, når de rammer brostenene på Champs Elysses.

Fra alle børn og voksne på Julemærkehjemmene skal der lyde en stor og hjertelig tak til rytterne og alle de frivillige fra Tour de Taxa.


Vil du vide mere om Tour de Taxa?

Tour de Taxa er åben for alle, både mænd og kvinder i alle aldre (min. 18 år). Der er ryttere fra alle tænkelige erhverv, og der er både erfarne ryttere og nybegyndere på holdene.


TOUR DE TAXA CYKLEDE TIL PARIS FOR BØRNENE

Torsdag den 14. juli og fredag den 15. juli 2022 satte alle de seje Tour de Taxa-ryttere endnu engang kursen mod Paris.

Tour de taxa, Julemærkehjemmene

Tour de Taxa Hovedstaden og Nordsjælland blev sendt afsted af børnene på Julemærkehjemmet Liljeborg. Børnene gjorde store øjne, da de så alle rytterne i deres flotte cykeltøj.


Flere af Julemærkehjemmene er torsdag den 14. juli og fredag den 15. juli 2022 med til at sende alle de seje ryttere fra Tour de Taxa afsted på deres årlige tur mod Paris. Det er altid nogle festlige dage fyldt med spænding, flag og god stemning.

På kun én uge skal Tour de Taxa-rytterne tilbagelægge over 1.000 km., inden de rammer Champs Elysses blot et par dage før Tour de France-feltet.

Fredag den 15. juli var det børnene på Julemærkehjemmet Liljeborg, som ønskede god tur til rytterne fra Team Hovedstaden og Team Nordsjælland. Tour-starten blev markeret med flag og hurra-råb, og alle børnene gjorde store øjne, da de i alt 78 ryttere begyndte at trille ud ad Liljeborgs indkørsel.

gså på Julemærkehjemmene Fjordmark og Hobro har børnene været med til at sende Tour de Taxa-ryttere afsted mod den franske hovedstad, og begge steder er børnene meget imponerede over, at rytterne skal cykle hele vejen til Paris.


Simone er med for første gang

28-årige Simone var med til afgangen på Julemærkehjemmet Liljeborg. Hun deltager i Tour de Taxa for første gang, og med sig har hun både sin far og sin søster. De glæder sig alle tre over at kunne gøre en forskel for børnene samtidig med, at de selv får en oplevelse for livet.

"Det er helt fantastisk, at så mange mennesker med så forskellige baggrunde kan gå sammen i et fællesskab som Tour de Taxa for at gøre noget for andre – det er helt vildt rørende at være en del af”, fortæller Simone.

En kæmpe tak til Tour de Taxa for den enorme støtte og hjælp til børnene. Og held og lykke til alle jer, der er i sadlen i år, vi glæder os til at følge jeres tur mod Paris.

Glade tour de taxa ryttere

28-årige Simone (i midten, red.) er ny rytter i Tour de Taxa. Ved sin side har hun sin søster, der også deltager for første gang, og sin far, som har været med på turen til Paris flere gange.


Tour de Taxa støtter Julemærkehjemmene


Den samlede årlige donation fra Tour de Taxa består af overskuddet for holdenes tur til Paris, sponsorater og ikke mindst rytternes egne indsamlinger. Hvert efterår bliver donationen overrakt til Julemærkefonden på et af Julemærkehjemmene.

Julemærkehjemmenes ambassadør, Thomas Evers Poulsen, har flere gange overrakt gavebeviset på Tour de Taxas vegne. Thomas har været engageret i Tour de Taxas arbejde i en årrække. Han har både deltaget som cykelrytter på 'tourene' til Paris og som hjælper, hvor han blandt andet har været med til at sørge for mad og drikke til cykelrytterne undervejs.

Tour de Taxa

I 2021 var donationen på hele 835.000 kr., selv om 'touren' foregik i Danmark. Overrækkelsen foregik på Julemærkehjemmet Hobro.

Thomas Evers Poulsen - Ambassadør for Julemærkefonden og for Tour de Taxa

I 2020 var donationen på næsten 650.000 kr., på trods af, at 'touren' til Paris blev udskudt. Overrækkelsen foregik på Julemærkehjemmet Kildemose.


Thomas Evers Poulsen - Ambassadør for Julemærkefonden og for Tour de Taxa

I 2019 var donationen på ca. 900.000 kr.
Overrækkelsen foregik på Julemærkehjemmet Fjordmark.

Thomas Evers Poulsen - Ambassadør for Julemærkefonden og for Tour de Taxa

I 2018 var donationen på næsten 1,27 mio. kr.
Overrækkelsen foregik på Julemærkehjemmet Liljeborg.


Vil du vide mere om Tour de Taxa?

Tour de Taxa er åben for alle, både mænd og kvinder i alle aldre (min. 18 år). Der er ryttere fra alle tænkelige erhverv, og der er både erfarne ryttere og nybegyndere på holdene.