Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

TOUR DE TAXA CYKLEDE 714.655 KR. HJEM TIL BØRNENE

Hele året har de seje cykelryttere fra Tour de Taxa knoklet for at samle penge ind til børnene på Julemærkehjem og søndag den 5. november kunne de endelig afsløre dette års donation til Julemærkehjemmene.

Tour de Taxa, donation, Julemærkehjemmet

En lille delegation af Tour de Taxa folk kunne søndag den 5. november 2023 overrække den flotte donation til børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark og direktør for Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.


Smilene var brede og stemningen høj, da folkene fra Tour de Taxa endelig kunne løfte sløret for, hvor meget de havde cyklet hjem på dette års cykeltur til Paris. Imponerende 714.655 kr. var det blevet til! 

Donationen blev overrakt til børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark og Julemærkefondens direktør Søren Ravn Jensen, som glad tog imod.

Jeg er dybt imponeret af rytternes indsats og dedikation. Det gør en kæmpe forskel for vores arbejde, at ildsjæle som Tour de Taxa har valgt os som deres hjertesag, og vi er meget taknemmelige for den flotte donation.

Søren Ravn Jensen

Ligesom for Julemærkehjemmene er det også fællesskabet, der er i fokus, når rytterne fra Tour de Taxa sætter sig i sadlerne. Rytterne træner sammen hele året, de spiser, cykler og bor sammen under hele turen til Paris - og vigtigst af alt: de kommer i mål sammen.

Til næste år går turen Danmark rundt i uge 29. Rytterne skal ud i alle afkroge af landet, og du kan komme med. Læs mere og tilmeld dig her.

Fra alle børn og voksne på Julemærkehjemmene skal der lyde en stor og hjertelig tak til rytterne og alle de frivillige fra Tour de Taxa.


Tour de Taxa støtter Julemærkehjemmene

Den samlede årlige donation fra Tour de Taxa består af overskuddet for holdenes tur til Paris, sponsorater og ikke mindst rytternes egne indsamlinger. Hvert efterår bliver donationen overrakt til Julemærkefonden på et af Julemærkehjemmene.

Julemærkehjemmenes ambassadør, Thomas Evers Poulsen, har flere gange overrakt gavebeviset på Tour de Taxas vegne. Thomas har været engageret i Tour de Taxas arbejde i en årrække. Han har både deltaget som cykelrytter på 'tourene' til Paris og som hjælper, hvor han blandt andet har været med til at sørge for mad og drikke til cykelrytterne undervejs.

Tour De Taxa støtter børnene

I 2022 lød årets donation på flotte 875.216 kr. til børnene på Julemærkehjem. En lille delegation af Tour de Taxa folk kunne søndag den 9. oktober 2022 overrække den flotte donation til børnene på Julemærkehjemmet Skælskør og direktør for Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.

Tour de Taxa

I 2021 var donationen på hele 835.000 kr., selv om 'touren' foregik i Danmark. Overrækkelsen foregik på Julemærkehjemmet Hobro.

Thomas Evers Poulsen - Ambassadør for Julemærkefonden og for Tour de Taxa

I 2020 var donationen på næsten 650.000 kr., på trods af, at 'touren' til Paris blev udskudt. Overrækkelsen foregik på Julemærkehjemmet Kildemose.

Vil du vide mere om Tour de Taxa?

Tour de Taxa er åben for alle, både mænd og kvinder i alle aldre (min. 18 år). Der er ryttere fra alle tænkelige erhverv, og der er både erfarne ryttere og nybegyndere på holdene.

I 2024 cykler Tour de Taxa hele Danmark rundt i uge 29 – og du kan komme med. Det er en oplevelse for livet, og rytternes indsats gør en uvurderlig forskel for børn i mistrivsel.

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®