Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerVis din støttee-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en JuleDonationKøb FirmajulekortBliv VirksomhedsVenBliv ErhvervsPartnerFå inspiratione-Støttemærket
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svarTema om mobningInformationsmøder
Kontakt JulemærkefondenEr du blevet ringet op?Find medarbejderLedige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

HUMMUS

Opskriften er til 4 personer.

Hummus

Det skal du bruge:

  • 150 g kogte søde kartofler (uden skind)
  • 240 g kogte kikærter (dåse er ok)
  • 1 fed hvidløg
  • 0,25 dl vand
  • 3 spsk olie
  • Saft af 1 citron
  • 3 tsk spidskommen
  • ½ tsk salt

TIP!

Hummus kan også bruges som tilbehør til formiddags- eller eftermiddagsmåltid. Brug 2 spsk som dip til grøntsagsstave.


Sådan gør du:

Blend søde kartofler og kikærter med hvidløg, vand, olie, citronsaft og spidskommen.

Smag til med salt. Hummus skal have en tyk creme konsistens.

Hummus kan bruges til at smøre på rugbrød, men er også god som dip til grøntsagerne.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger

Sund mad på Julemærkehjemmene

Se vores mad- og måltidspolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
ssssss