Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

HUMMUS

Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge:

  • 150 g kogte søde kartofler (uden skind)
  • 240 g kogte kikærter (dåse er ok)
  • 1 fed hvidløg
  • 0,25 dl vand
  • 3 spsk olie
  • Saft af 1 citron
  • 3 tsk spidskommen
  • ½ tsk salt

TIPS:

Hummus kan også bruges som tilbehør til formiddags- eller eftermiddagsmåltid. Brug 2 spsk som dip til grøntsagsstave.

Sådan gør du:

Blend søde kartofler og kikærter med hvidløg, vand, olie, citronsaft og spidskommen.

Smag til med salt. Hummus skal have en tyk creme konsistens.

 Hummus kan bruges til at smøre på rugbrød, men er også god som dip til grøntsagerne.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.