Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

FISKELASAGNE

Opskriften er til 4 personer.

Lasagne med fisk

Det skal du bruge:

  • 600 g fiskefilet
  • 1 løg
  • 75 g knoldselleri
  • 1 gulerod
  • 1 squash
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 2-3 dl bouillon, grøntsags eller fisk

  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk timian
  • ½ tsk salt 
  • 1 knivspids peber
  • ½ l mornaysauce 5%
  • 200 g fuldkorns lasagneplader
  • 100 g revet cheasy ost


Sådan gør du:

Skær løg og selleri i tern og riv gulerod og squash groft. Pres hvidløget. Bland det hele i en gryde og kog det med de flåede tomater, bouillon og krydderierne til en grøntsagssovs. Lad det simre under låg i 10 minutter. Smag sovsen til.

Læg lasagneplader, grøntsagssovs, mornaysauce og fisk lagvis i et ovnfast fad. Begynd med grøntsagssovsen, derefter fisk, lasagneplader, bechamelsovs, osv. Slut af med mornaysauce og drys med revet ost.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.

Retten serveres sammen med grøntsager.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter