Køb for min. 100 kr. i vores webshop og få en gratis refleksbrik. Tilbuddet gælder til og med den 12. februar.

Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Støttevarer Kogebøger Julemærker Nytryk Gavebevis e-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børnene Se videoer Se opskrifter Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu
top

FISKELASAGNE

Opskriften er til 4 personer.

Lasagne med fisk

Det skal du bruge:

  • 600 g fiskefilet
  • 1 løg
  • 75 g knoldselleri
  • 1 gulerod
  • 1 squash
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 2-3 dl bouillon, grøntsags eller fisk

  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk timian
  • ½ tsk salt 
  • 1 knivspids peber
  • ½ l mornaysauce 5%
  • 200 g fuldkorns lasagneplader
  • 100 g revet cheasy ost


Sådan gør du:

Skær løg og selleri i tern og riv gulerod og squash groft. Pres hvidløget. Bland det hele i en gryde og kog det med de flåede tomater, bouillon og krydderierne til en grøntsagssovs. Lad det simre under låg i 10 minutter. Smag sovsen til.

Læg lasagneplader, grøntsagssovs, mornaysauce og fisk lagvis i et ovnfast fad. Begynd med grøntsagssovsen, derefter fisk, lasagneplader, bechamelsovs, osv. Slut af med mornaysauce og drys med revet ost.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.

Retten serveres sammen med grøntsager.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter