Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

JORDBÆRDRØM

Opskriften er til 4 personer.

Dessert - jordbærdrøm

Det skal du bruge:

  • 2 skiver rugbrød
  • 25 g mørk chokolade 70%
  • 1 spsk. sukker
  • 16 jordbær

Til creme:

  • 2 dl. græsk yoghurt 10%
  • 1 tsk. vanilje
  • ½ tsk. sukker
  • Skal og saft af en lime
  • 1 spsk. chiafrø
  • Citronmelisse til pynt

Sådan gør du:

Start med at lave cremen ved at røre græsk yoghurt sammen med chiafrø, sukker, vanilje, saft og revet skal af en lime. Stil herefter cremen på køl mindst en time.

Blend rugbrødet og bland det med sukker. Hæld blandingen ud på en bradepande med bagepapir og rist det i ovnen ved 170 grader i 15-20 min. Lad rugbrødsblandingen køle af og bland den med hakket chokolade.

Skyl jordbærrene og skær dem i grove tern.

Anret desserten i små glas med rugbrødschokoladedrys i bunden, jordbær i midten og øverst en skefuld creme. Pynt med citronmelisse.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®