Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

KOLD KARTOFFELSALAT

Opskriften er til 4 personer.

kold kartoffelsalat

Det skal du bruge:

  • 500 g kogte kartofler
  • ½ liter afdryppet A38
  • ½ liter A38
  • 1 tsk sød fransk sennep
  • 1 tsk groft salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 finthakket løg
  • Purløg eller dild
  • Lage fra agurker eller asier

TIP!

Du kan 'krydre' kartoffelsalaten med dine favorit krydderurter!


Sådan gør du:

Skær kartoflerne i skiver.

Rør A38 sammen med sennep, salt, peber, løg og purløg og en smule lage fra agurker eller asier og bland det med kartoffelskiverne.

Lad kartoffelsalaten trække mindst en time i køleskab.

Server ikke kartoffelsalaten alt for kold, så smager den bedst!

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter