Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer.
Rør det hakkede fiskekød sammen med salt, peber, finthakket koriander, finthakket chili, presset hvidløg, fintrevet ingefær, olie og æggehvider.
Form fiskefarsen til burgerbøffer og vend dem i havregryn. Steg dem i ovnen i ca. 15. minutter ved 225 grader indtil havregrynene er gyldne.
Yoghurten røres med citronsaft, dild, purløg, salt og peber og smages til.
Gulerødderne skrælles og skæres i meget fint stave. Brug evt. et mandolinjern. Skyl salaten og del den i blade. Skræl avocadoen og rødløget og skær begge dele i tynde skiver.
Lun burgerbollerne i ovnen og smør dressing på både over- og underbolle. Læg salat på bunden sammen med gulerod, fiskebøffen, avocado og rødløg.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb kogebøgerSammen om den sunde mad
mad- og måltiderBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter