Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer.
Til fiskeburgerne:
Til dressing:
Tilbehør:
Rør det hakkede fiskekød sammen med salt, peber, finthakket koriander, finthakket chili, presset hvidløg, fintrevet ingefær, olie og æggehvider.
Form fiskefarsen til burgerbøffer og vend dem i havregryn. Steg dem i ovnen i ca. 15. minutter ved 225 grader indtil havregrynene er gyldne.
Yoghurten røres med citronsaft, dild, purløg, salt og peber og smages til.
Gulerødderne skrælles og skæres i meget fint stave. Brug evt. et mandolinjern. Skyl salaten og del den i blade. Skræl avocadoen og rødløget og skær begge dele i tynde skiver.
Lun burgerbollerne i ovnen og smør dressing på både over- og underbolle. Læg salat på bunden sammen med gulerod, fiskebøffen, avocado og rødløg.
Velbekomme!
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb vores kogebøger.Sund kost på Julemærkehjemmene
Se vores kostpolitikBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter.