Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

BANANPANDEKAGER

Opskriften er fra Julemærkehjemmet Liljeborg og er til 6-7 pandekager.

Nemme og lækre bananpandekager

Det skal du bruge:

  • 1 banan
  • 1/4 dl havregryn
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk olie

TIP!

Bananpandekagerne er gode i madpakken som formiddags- eller eftermiddagssnack eller en lækker dessert.


Sådan gør du:

Mos bananen i en skål med en gaffel. Bland de øvrige ingredienser sammen med den mosede banan. Lad dejen hvile i køleskabet i 15 min.

Steg små pandekager på en varm pande med lidt olie til de bliver brune eller i ovnen ved 200 grader i 12 min.

Til et barn anbefaler vi 2 bananpandekager til mellemmåltid. Spises de som dessert anbefales 2 stk. sammen med 1 spsk græsk youghurt 2%, der er rørt op med 1/2 tsk vaniljesukker og nogle friske bær.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter