Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

N'ICE CREAM

- God til eftermiddagssnack på varme dage eller som weekenddessert.

Is med banan

Det skal du bruge:

  • 2 bananer
  • ½ tsk. vaniljesukker

Smagsvarianter:

  • Kakaois: 2 spsk kakaopulver
  • Jordbær/bananis: Ca. 150 g frosne jordbær
  • Kokosis: ¼ dl kokosmælk

TIP!

Du kan putte lige den topping på, som du har lyst til. Eksempelvis hakket mørk chokolade, ristede nødder eller kokosmel.


Sådan gør du:

Skær bananerne op i mindre stykker og kom dem i en frysepose. Læg dem, så de ikke rører hinanden. Kom posen med bananstykkerne i fryseren og frys dem i minimum 3 timer.

Tag bananerne ud af fryseren og lad dem ligge på køkkenbordet i ca. 2 minutter. Tag bananstykkerne ud af posen og kom dem i en blender/minihakker. Blend indtil massen bliver cremet. Kom vaniljesukker i og blend igen, til den er fordelt.

N’ice creamen kan serveres som bananis. Ellers kan én af følgende smagsvarianter tilsættes i blenderen/minihakkeren.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter