Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

N'ICE CREAM FRA JULEMÆRKEHJEMMENE

- God til eftermiddagssnack på varme dage eller som  weekenddessert.

Det skal du bruge:

  • 2 bananer
  • ½ tsk. vaniljesukker

Smagsvarianter:

  • Kakaois: 2 spsk kakaopulver
  • Jordbær/bananis: Ca. 150 g frosne jordbær
  • Kokosis: ¼ dl kokosmælk

Tips:

Kom evt. 1 tsk hakket mørk chokolade, 1 tsk ristede nødder eller 1 tsk kokosmel oven på isen.

Sådan gør du:

Skær bananerne op i mindre stykker og kom dem i en frysepose. Læg dem, så de ikke rører hinanden. Kom posen med bananstykkerne i fryseren og frys dem i minimum 3 timer.

Tag bananerne ud af fryseren og lad dem ligge på køkkenbordet i ca. 2 minutter. Tag bananstykkerne ud af posen og kom dem i en blender/minihakker. Blend indtil massen bliver cremet. Kom vaniljesukker i og blend igen, til den er fordelt.

N’ice creamen kan serveres som bananis. Ellers kan én af følgende smagsvarianter tilsættes i blenderen/minihakkeren.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.