Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

N'ICE CREAM FRA JULEMÆRKEHJEMMENE

- God til eftermiddagssnack på varme dage eller som  weekenddessert.

Det skal du bruge:

  • 2 bananer
  • ½ tsk. vaniljesukker

Smagsvarianter:

  • Kakaois: 2 spsk kakaopulver
  • Jordbær/bananis: Ca. 150 g frosne jordbær
  • Kokosis: ¼ dl kokosmælk

Tips:

Kom evt. 1 tsk hakket mørk chokolade, 1 tsk ristede nødder eller 1 tsk kokosmel oven på isen.

Sådan gør du:

Skær bananerne op i mindre stykker og kom dem i en frysepose. Læg dem, så de ikke rører hinanden. Kom posen med bananstykkerne i fryseren og frys dem i minimum 3 timer.

Tag bananerne ud af fryseren og lad dem ligge på køkkenbordet i ca. 2 minutter. Tag bananstykkerne ud af posen og kom dem i en blender/minihakker. Blend indtil massen bliver cremet. Kom vaniljesukker i og blend igen, til den er fordelt.

N’ice creamen kan serveres som bananis. Ellers kan én af følgende smagsvarianter tilsættes i blenderen/minihakkeren.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK