Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

DIJONKARTOFFELSALAT FRA JULEMÆRKEHJEMMENE

Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge:

  • 600 g små nye kartofler
  • 1 bundt tynde grønne asparges (i 5 cm stykker), let kogte

Dressing:

  • 1 ½ spsk dijonsennep
  • ½ citron, saften
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk honning
  • 1 dl koldt vand
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids peber

Grøntsager til dressingen:

  • 20 g soltørrede tomater, i tynde strimler
  • ½ dl vand
  • 8 cherrytomater
  • 2 forårsløg, snittet fint
  • ½ gul peber, i tynde strimler
  • ½ rød peber, i tynde strimler
  • ½ bundt purløg, klippet i fine stykker

Sådan gør du:

Dressingen røres koldt sammen. Grøntsagerne blandes i dressingen, og den trækker.

Kog de små nye kartofler møre og hæld dem i et fad. Hæld dressing og grøntsagerne over de lune kartofler.

Fordel de kogte aspargesstykker over til sidst.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK