Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

DIJONKARTOFFELSALAT

Opskriften er til 4 personer.

kartoffelsalat med dijon og asparges - Julemærkehjemmene

Det skal du bruge:

  • 600 g små nye kartofler
  • 1 bundt tynde grønne asparges (i 5 cm stykker), let kogte

Dressing:

  • 1 ½ spsk dijonsennep
  • ½ citron, saften
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk honning
  • 1 dl koldt vand
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids peber

Grøntsager til dressingen:

  • 20 g soltørrede tomater, i tynde strimler
  • ½ dl vand
  • 8 cherrytomater
  • 2 forårsløg, snittet fint
  • ½ gul peber, i tynde strimler
  • ½ rød peber, i tynde strimler
  • ½ bundt purløg, klippet i fine stykker

Sådan gør du:

Dressingen røres koldt sammen. Grøntsagerne blandes i dressingen, og den trækker.

Kog de små nye kartofler møre og hæld dem i et fad. Hæld dressing og grøntsagerne over de lune kartofler.

Fordel de kogte aspargesstykker over til sidst.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®