Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Giver børn en ny start

DIJONKARTOFFELSALAT

Opskriften er til 4 personer.

kartoffelsalat med dijon og asparges - Julemærkehjemmene

Det skal du bruge:

  • 600 g små nye kartofler
  • 1 bundt tynde grønne asparges (i 5 cm stykker), let kogte

Dressing:

  • 1 ½ spsk dijonsennep
  • ½ citron, saften
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk honning
  • 1 dl koldt vand
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids peber

Grøntsager til dressingen:

  • 20 g soltørrede tomater, i tynde strimler
  • ½ dl vand
  • 8 cherrytomater
  • 2 forårsløg, snittet fint
  • ½ gul peber, i tynde strimler
  • ½ rød peber, i tynde strimler
  • ½ bundt purløg, klippet i fine stykker

Sådan gør du:

Dressingen røres koldt sammen. Grøntsagerne blandes i dressingen, og den trækker.

Kog de små nye kartofler møre og hæld dem i et fad. Hæld dressing og grøntsagerne over de lune kartofler.

Fordel de kogte aspargesstykker over til sidst.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter
Vi sender ikke bestillinger fra vores netbutik i påsken (fra 9/4 t.o.m. 18/4).
ssssss