Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

SALAT MED BROCCOLI 

Opskriften er til 4 personer.

broccoli salat

Det skal du bruge

Til salaten:

  • 1 broccoli
  • ½ rødløg
  • ½ agurk
  • ½ dl rosiner
  • ½ dl solsikkekerner
  • 100 g kalkunbacon

Til dressing:

  • 2 spsk. skyr eller græsk yoghurt 0,1 %
  • 1 spsk. rødvinseddike
  • 1 tsk. sukker

Sådan gør du

Agurken skæres i små tern, broccolien skæres i små buketter, og rødløget hakkes fint.

Bland agurk, broccoli, rødløg, rosiner og solsikkerkerner sammen i en skål.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og fordel den over grøntsagerne.

Kalkunbaconen steges sprød på en pande og drypper af på køkkenrulle. Når baconen er afkølet, knuses den over salaten.

Velbekomme!

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter