Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerSærarkNytrykPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdOm hjemmeneSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

SALAT MED BROCCOLI 

Opskriften er til 4 personer.

broccoli salat

Det skal du bruge

Til salaten:

  • 1 broccoli
  • ½ rødløg
  • ½ agurk
  • ½ dl rosiner
  • ½ dl solsikkekerner
  • 100 g kalkunbacon

Til dressing:

  • 2 spsk. skyr eller græsk yoghurt 0,1 %
  • 1 spsk. rødvinseddike
  • 1 tsk. sukker

Sådan gør du

Agurken skæres i små tern, broccolien skæres i små buketter, og rødløget hakkes fint. Bland agurk, broccoli, rødløg, rosiner og solsikkerkerner sammen i en skål. Rør ingredienserne til dressingen sammen og fordel den over grøntsagerne. Kalkunbaconen steges sprød på en pande og drypper af på køkkenrulle. Når baconen er afkølet, knuses den over salaten.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK