Opskrifter fra Julemærkehjemmene
Opskriften er til 4 personer
Æggeblommer og fløde røres sammen. Den optøede spinat presses fri for væde og røres sammen med æggemassen og krydres med salt og peber. Æggehviderne piskes stive og vendes i blandingen, som fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir. Bunden bages ved 200 grader i 10-12 minutter og lægges herefter til afkøling.
Nu røres ingredienser til fyldet sammen og fordeles på den bagte bund, som rulles sammen som en roulade.
Ved servering skæres rouladen i skiver, anrettes på salatbund og pyntes evt. med lime, cherrytomater og dild. Serveres med flutes til rouladen og en dressing af skyr 0,2% rørt med dild, salt, peber og lidt honning og sennep.
Vil du spise sundt og lækkert?
Køb vores kogebøger.Sund kost på Julemærkehjemmene
Læs mere om vores kostpolitikBliv inspireret til nye retter
Se flere opskrifter.