Køb for min. 100 kr. i vores webshop og få en gratis refleksbrik. Tilbuddet gælder til og med den 12. februar.

Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Støttevarer Kogebøger Julemærker Nytryk Gavebevis e-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børnene Se videoer Se opskrifter Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu
top

lækker lakseroulade

Opskriften er til 4 personer

Lakseroulade

Det skal du bruge:

Bunden:

  • 2 æggeblommer
  • 2 æggehvider
  • 125 g frossen helbladet spinat (optøs)
  • ¾ dl madfløde, 9,5 %
  • Salt og peber

Fyld:

  • 100 g pikant-ost light
  • Saften fra ¼ citron
  • ¼ rød peber i tern
  • ½ rødløg i tern
  • 150 g røget laks i tern

Sådan gør du:

Æggeblommer og fløde røres sammen. Den optøede spinat presses fri for væde og røres sammen med æggemassen og krydres med salt og peber. Æggehviderne piskes stive og vendes i blandingen, som fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir. Bunden bages ved 200 grader i 10-12 minutter og lægges herefter til afkøling.

Nu røres ingredienser til fyldet sammen og fordeles på den bagte bund, som rulles sammen som en roulade.

Ved servering skæres rouladen i skiver, anrettes på salatbund og pyntes evt. med lime, cherrytomater og dild. Serveres med flutes til rouladen og en dressing af skyr 0,2% rørt med dild, salt, peber og lidt honning og sennep.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter