Få vores nyhedsbrev

Følg børnene og få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerNytrykSærarkPinsKogebøgerStøttevarere-Støttemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en erhvervsdonationBliv erhvervssponsorBliv erhvervspartnerBliv strategisk partner
Mød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgangDagligdagenSamarbejde om barnetBørnenes udvikling
Kontakt JulemærkefondenKontakt JulemærkehjemmeneFind medarbejderLedige stillingerEr du blevet ringet op?
Ansøg om opholdOm hjemmeneBørnenes udfordringerInformationsmøder
Støt nu
top

Kyllingecupcakes med kartoffelfrosting

Opskriften er til 4 personer.

Madcupcakes med kylling og kartoffel

Det skal du bruge:

Fars:

  • 350 g hakket kyllingefars
  • 65 g løg i små tern
  • 80 g gulerod, revet
  • 7 g persille, hakket
  • 5 g rød chili, finthakket
  • 40 g havregryn, finvalset
  • 10 g groft salt
  • 75 g pasteuriserede æggehvider

Frosting:

  • 200 g kartofler
  • ½ dl mælk
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du:

Alle ingredienserne til farsen klargøres, og farsen røres godt sammen.

Farsen fordeles ligeligt i cupcake/muffins formene og bages i ovnen ved 160 g i 30 minutter.

Kartoflerne koges til de er møre. Herefter moses de med mælk, olie og smages til med salt.

Mosen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på de bagte kyllingecupcakes.

Pynt evt. med hakket persille og finthakket chili.

Velbekomme!


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb kogebøger

Sammen om den sunde mad

mad- og måltider

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter