Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

JulemærkerJulekortGavemærkerPinsKogebøgerAndre varere-Støttemærket
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Bliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartnere-Støttemærket
Se alle nyhederMød børneneSe videoerSe opskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

Kyllingecupcake med kartoffelfrosting

Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge til fars:

  • 350 g hakket kyllingefars
  • 65 g løg i små tern
  • 80 g gulerod, revet
  • 7 g persille, hakket
  • 5 g rød chili, finthakket
  • 40 g havregryn, finvalset
  • 10 g groft salt
  • 75 g pasteuriserede æggehvider

Det skal du bruge til frosting:

  • 200 g kartofler
  • ½ dl mælk 
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du:

Alle ingredienserne til farsen klargøres, og farsen røres godt sammen. 

Farsen fordeles ligeligt i cupcake/muffins formene og bages i ovnen ved 160 g i 30 minutter.

Kartoflerne koges til de er møre. Herefter moses de med mælk, olie og smages til med salt. 

Mosen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på de bagte kyllingecupcakes.

 Pynt evt. med hakket persille og finthakket chili.


Vil du spise sundt og lækkert?

Køb vores kogebøger.

Sund kost på Julemærkehjemmene

Se vores kostpolitik

Bliv inspireret til nye retter

Se flere opskrifter.
Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK