Tilmeld nyhedsbrev

Få historier fra Julemærkehjemmene og information om hjælpearbejdet!

Nej takJa tak

Julemærket 2018JulemærkerJulekortGavemærkerPinsKogebøgerAndre varerJulemærket app
Vores arbejde Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
JuleDonationFirmajulekortFrankeringBliv VirksomhedsVenGiv en VirksomhedsGaveBliv ErhvervsPartner
Se alle nyhederSe videoerSe JuleopskrifterFå vores nyhedsbrev
Ansøg om opholdInformation omSådan hjælper viSpørgsmål og svar
Kontakt JulemærkefondenFind medarbejdereSe ledige stillingerKontakt Julemærkehjemmene
Støt nu
top

Julemærkehjemmene

Her bliver børn - børn igen

DE FIK HJÆLP

Vi sætter fokus på de udfordringer, som nogle af de mange børn har, når de kommer til os for at få hjælp. 
Se filmene med børnenes rørende fortællinger — og oplev hvordan et ophold på Julemærkehjem har hjulpet dem til et bedre liv.


Mikkel

Hør Mikkel fortælle hans historie om mobning og lavt selvværd i denne lille video, og om hvordan et ophold på Julemærkehjem blev en kæmpe omvæltning og kickstart på et nyt liv.

Marie

Hør  Marie fortælle om at blive holdt uden for og føle sig ensom - og hvordan hun fik bedre selvtillid og smilet tilbage under - og efter hendes ophold på Julemærkehjem.


Maria

Se videoen om Maria, og hør om hvordan hun havde svært ved at acceptere sig selv og have ondt i maven hele tiden. Og om hvordan opholdet på et Julemærkehjem hjalp hende til at kunne være sig selv igen.

Heidi

Se videoen om Heidi, og hør om hendes oplevelser med at blive holdt udenfor, og om hvordan hun har fået hjælp på et Julemærkehjem.


Philip

Se videoen og hør Philip fortælle hans historie om mobning og overvægt, og hvordan et ophold på Julemærkehjem har hjulpet ham videre.

Maria

Se videoen, hvor Maria fortæller om at blive holdt uden for og mobbet - og hvordan hun blandt andet prøvede at holde det hemmeligt, for at hendes mor ikke skulle blive ked af det.


Martin

Martin blev mobbet pga. hans vægt, og fordi nogle andre børn synes han var dårlig til sport. Han fortæller i videoen om dagligdagen på et Julemærkehjem, hans resultater - og hvordan han vil fortsætte vejen til et bedre og sundere liv derhjemme.

Josephine

Josephine viser i denne video rundt på Julemærkehjemmet Hobro, hvor hun har været på ophold. Du vil måske genkende Josephine, for hun var ansigtet på julekampagnen 2014, og hun optrådte derfor på salgsdisplays og annoncer rundt om i landet.Vi benytter cookies til bl.a statistik og tracking — du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.Læs mere OK