Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Bilka støtter Julemærkehjemmene

Vi har indgået et partnerskab med Bilka og A-Z, som kører over de kommende tre år. Det betyder, at Bilka via donationer og hjælp fra kunderne støtter Julemærkehjemmenes arbejde for at hjælpe børn ud af mistrivsel.

Bilka og A-Z har siden 2024 haft partnerskab med Julemærkehjemmene. Dog tyvstartede Bilka samarbejdet allerede i slutningen af 2023, hvor de i samarbejde med Føtex solgte to forskellige nissehuer til børn, og for hver solgt nissehue donerede de et beløb til Julemærkehjemmene. Dette var blot én aktivitet i en række af kreative initiativer.


Den store indsamlingsuge

I uge 18 i 2024 afholdte Bilka og A-Z deres første store indsamlingsuge til fordel for Julemærkehjemmene

Indsamlingen fandt sted gennem en bred vifte af aktiviteter i varehusene. Disse omfattede auktioner på Facebook, konkurrencer, lodtrækninger om kundevogne fyldt med varer, salg af venskabsarmbånd, tombolaer, bagagerumsmarkeder og meget mere. Indsamlingen indbragte 278.020 kroner til stor gavn for Julemærkehjemmene.

Indsamlingsugen var så stor en succes, at den gentages i 2025.


Et lovende samarbejde

En af de værste følelser som forælder er, hvis ens barn mistrives. Her gør Julemærkehjemmene et stort stykke arbejde for at få børnene til at få en bedre hverdag. I Bilka støtter vi børn og unges trivsel, og derfor er samarbejdet så meningsfuldt for os. Vi er glade for, at både Bilka og vores kunder kan støtte disse børn og være med til at gøre en forskel for dem og dermed støtte det gode formål.

Marketingchef i Bilka, Claus Frederiksen


En afgørende forskel

“Vi er superglade. Det er fantastisk, at Bilka har valgt at indgå i et samarbejde med os. Der er ingen tvivl om, at partnerskabet kommer til at gøre en forskel hos os. Vi er helt afhængige af den støtte, vi får fra privatpersoner, virksomheder og fonde,” siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden og fortsætter:

”Støtten fra Bilka og de mange kunder kommer til at gøre en afgørende forskel for børn i mistrivsel. Når børnene kommer på Julemærkehjem, bliver de en del af et fællesskab. De får venner – for nogle børn er det første gang, de oplever det. Børnene lærer, at de er gode nok, som de er, og at de alle har værdi for fællesskabet. Det giver dem selvværd og styrke til at tackle deres udfordringer.”

Fakta om Bilka:

  • I 1970 åbnede Bilka det første lavprisvarehus i Danmark. Det første Bilka varehus åbnede i Tilst ved Aarhus. I dag omfatter Bilka-kæden 18 lavprisvarehuse og et A-Z varehus fordelt over hele Danmark.
  • Bilka bygger på en enkel filosofi: Kvalitet til lavpris, god kundeservice og dygtige medarbejdere. Og sådan har det været siden 1906, det år, hvor Ferdinand Salling lagde kimen til det, der i dag er Salling Group A/S.
  • Bilka er Danmarks eneste hypermarked - med Danmarks største vareudvalg

Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®