Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

H.M. Dronning Mary fortsætter som protektor for Julemærkefonden

H.M. Dronning Mary støtter fortsat Julemærkefonden som protektor. Det har afgørende betydning for Julemærkehjemmenes arbejde for at hjælpe børn ud af mistrivsel.

Dronning Mary Julemærkehjem

H.M. Dronning Mary har været protektor for Julemærkefonden siden 2004. Her ses hun til åbningen af Liljeborg Julemærkehjem i 2018. 


Det er en glædens dag i Julemærkefonden. Torsdag d. 30 maj har Kongehuset meddelt, at H.M. Dronning Mary har valgt at fortsætte som protektor for Julemærkefonden. 
Julemærkefonden driver de fem Julemærkehjem i Danmark.

”Vi er utrolig beærede af, at Dronningen har valgt at fortsætte med at være protektor for os. Det er en stor anerkendelse af det arbejde, vi hver dag laver for at hjælpe børn ud af mistrivsel”, siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden. 

Tilbage i 2004 i sin tid som kronprinsesse valgte Dronningen at blive protektor for Julemærkefonden. Det var en af hendes første protektioner. Efter tronskiftet i januar 2024 blev alle Kongeparrets protektioner sat på pause. Derfor er det ekstra glædeligt, at Dronningen endnu en gang har valgt at støtte Julemærkehjemmene.


et stort hjerte for BØRNENE

Som protektor har Dronningen altid vist stort engagement i Julemærkefondens arbejde. Hun har flere gange besøgt Julemærkehjemmene, hvor hun hver gang har taget sig tid til at tale med børnene og lytte til deres historier. Gennem årene har hun været med til at præsentere årets Julemærke, ligesom hun flere gange har løbet Royal Run sammen med børn fra Julemærkehjem.

”Med sit store fokus på børns trivsel og som mor til fire ved hun hvor stor betydning, det har at hjælpe børn til at tro på sig selv. Når hun har besøgt os, har vi tydeligt kunne mærke, at det er en sag, som står hendes hjerte meget nært. Hun prioriterer at spørge ind til børnene og deltage sammen med dem i leg og grin,” fortæller Søren Ravn Jensen.

uvurderlig støttE

Det har uvurderlig betydning for Julemærkefonden at have Dronningen som protektor.

Julemærkehjemmene er næsten udelukkende finansieret af donationer fra privatpersoner, virksomheder og fonde. Derfor er det helt afgørende, at Kongehuset er med til at skabe opmærksomhed om det vigtige hjælpearbejde til gavn for børn. Mistrivsel blandt børn er desværre et stigende problem, og derfor er der mere end nogensinde behov for Julemærkehjemmenes indsats.

”Vi er dybt taknemmelig for Dronningens trofaste og fantastiske støtte. Børns trivsel er en fælles hjertesag, og det viser, at vi alle kan gøre noget for at hjælpe børn til bedre trivsel,” slutter Søren Ravn Jensen.


Læs om hverdagen på Julemærkehjemmene

Du kan gøre en forskel for børnene

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®