Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Et ophold 

kan ændre alt

Lige nu venter 500 børn på din hjælp til en ny start

Støt børnene nu

Lige nu står 500 børn på venteliste til et ophold, og vi har brug for din hjælp til at give dem en ny start.


Hjælp børnene

til en ny start

Alt for mange børn i Danmark kæmper med mobning, ensomhed og lavt selvværd. Lige nu venter flere hundrede børn på at få hjælp på et Julemærkehjem. Du kan være med til at give dem en ny start.

Sådan bruger vi pengene
Med kun 2,7 % støtte fra staten, har vi brug for din støtte til at drive de fem Julemærkehjem. Opholdet er gratis for familien.

Vi bruger kun 4,3 % af pengene på administration.

Din hjælp nytter
Sådan går det børnene et år efter deres ophold på Julemærkehjem:

 • 4 ud af 5 børn oplever IKKE mobning
 • 2 ud af 3 børn er nu glade for deres liv
 • 3 ud af 4 børn har en god tro på sig selv.

Bliv JulemærkeVen
Det kalder vi dig, der støtter vores arbejde med et fast beløb hver måned. Læs mere

Du kan årligt få skattefradrag for bidrag op til 18.300 kr. (2024)

DU KAN OGSÅ STØTTE BØRNENE VIA


SMS - 100 kr.

Støt børn på Julemærkehjem med 100 kr. Send 'MOBNING' til 1217.
(Udbydes af Julemærkefonden - kontakt)

ikon

MobilePay

Send det ønskede bidrag til 207901.
Støt via MobilePay

Start din egen indsamling

For både virksomheder og private, der vil gøre en forskel. Start indsamling


Arv og testamente

Vi gør det enkelt for dig at betænke os i dit testamente. Se hvordan

Bankoverførsel

Indsæt et gavebeløb på bankkonto.
Se bankoplysninger

Støt som virksomhed

Din virksomhed og dine medarbejdere kan tage ansvar og hjælpe børn. Se muligheder


Vi støtter Julemærkehjemmene fordi det er børn, der trænger til hjælp. Vi besøger jævnligt hjemmet i Skælskør og møder børnene. De er søde til at hilse på os og fortælle deres historier. Sidst var der en dreng, som fortalte, at han var på Julemærkehjem, fordi hans far ikke gad se ham mere. Det giver os en masse at vide, at vi kan hjælpe disse børn til et bedre liv.

Yvonne (76 år) og Niels (80 år), JulemærkeVenner

Din støtte gør en forskel!

Vi hjælper børn, der mistrives. Børn, der bliver mobbet, er ensomme og ikke tror, de er gode nok.

Hos os bliver børnene en del af et fællesskab med støtte, nærvær og omsorg. Vi hjælper dem til at finde deres styrker og se på sig selv og livet med nye øjne. Alle er noget værd og har værdi for fællesskabet.

Vi giver børn en ny start.

 • De voksne på Julemærkehjemmet hjælper en. Sofie fortalte mig, at det hele nok skal gå. Hun har lært mig, at jeg skal trække vejret ned i maven, når jeg bliver ked af det. Jeg skal skubbe dumme tanker væk, så jeg kan tænke på noget godt.

  Lucia, 9 år
 • Jeg tænkte, jeg var grim og dum, for det sagde de andre til mig hele tiden i skolen. Og de kunne ikke lide mig, sagde de. Jeg græd hver aften, og jeg havde ikke lyst til noget. Jeg lå bare i min seng hele tiden.

  Carmen, 11 år
 • Det bedste ved at være på Julemærkehjem er de nye venner. Det er dejligt at være sammen med andre, som har de samme udfordringer som mig, og det har hjulpet mig til at blive gladere og få mere tro på mig selv.

  Jonas, 12 år
 • På Julemærkehjemmet har vi talt om kropsglæde og livsglæde. Jeg skulle skrive, hvad jeg godt kunne lide ved mig selv. Og pludselig kunne jeg bare skrive flere og flere ting om mig selv.

  Malou, 13 år
 • Jeg har fået dobbelt så meget mod. Jeg er blevet meget gladere, og jeg tør sige meget mere. Jeg kan mærke, jeg har åbnet mig over for andre. Min mor kan også mærke, jeg er blevet gladere.

  Thor, 11 år
 • Før følte jeg mig ikke god nok. Jeg lavede om på mig selv for at andre skulle kunne lide mig. Her på Julemærkehjemmet har jeg lært at slappe af og tro på mig selv. Jeg har lært at stå ved, hvem jeg er, og ikke gemme mig bag en facade.

  Laura, 12 år

Støt børn i Danmark

I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn i Danmark
Og vi kæmper stadig for at give børn en god barndom!

På Julemærkehjemmene hjælper vi børn, der mistrives. Børn, der bliver mobbet, er ensomme eller ikke tror, de er gode nok. Fælles for dem er, at de har brug for ekstra støtte til at genfinde troen på dem selv og livet.
Et ophold på Julemærkehjem varer 10 uger og er gratis for barnet og dets familie.
Hvert år får knapt 1.000 børn fra hele Danmark hjælp på et af de fem Julemærkehjem. For mange af børnene bliver opholdet starten på en ny og lysere hverdag med bedre mental, fysisk og social styrke.

Men lige nu venter flere hundrede børn på et ophold.

Derfor har vi brug for din hjælp. Støt børnene og giv dem en gave for livet.

Julemærkehjemmene modtager kun 2,7 % i offentligt tilskud, og vi er derfor helt afhængig af donationer fra virksomheder, fonde og privatpersoner. Ved at støtte Julemærkehjemmene kan du hjælpe os med at give udsatte børn en ny start i livet.


Donér penge til børn på Julemærkehjem og gør en forskel!

Du bestemmer selv hvor meget du ønsker at støtte med og hvor ofte, men donationer til børn på Julemærkehjem er afgørende for vores arbejde. Hos Julemærkehjemmene er vi taknemmelige for både store og små bidrag, alle beløb er med til at sikre, at vi fortsat kan yde hjælp til udsatte børn i Danmark. Så støt børn på Julemærkehjem, sammen kan vi gøre en forskel.

Sådan kan du donere penge til børn på Julemærkehjem:

 • Udfyld formularen ovenfor og donér penge allerede i dag. Så støtter du børnene til et liv uden ensomhed og mobning.
 • Donér penge til børn på Julemærkehjem via mobilepay. Du kan altid donere et valgfrit beløb via MobilePay. Som velgørende organisation er vi fritaget for transaktionsafgifter, så din donation går ubeskåret til vores arbejde.
 • Støt børn på Julemærkehjem ved en bankoverførsel. Du kan overføre til Julemærkefonden og støtte vores arbejde generelt (se konto oplysninger), eller du kan vælge at støtte det enkelte Julemærkehjem direkte.

Donér penge til børn på Julemærkehjem og få fradrag for dit bidrag. Vidste du at donationer op til 18.300 kr. pr. år er fradragsberettigede? For at benytte fradraget skal du blot oplyse dit CPR nummer til os, herefter indberetter vi automatisk dit bidrag til SKAT. Læs mere om fradrag for din donation til børnene.


Støt en god sag

Du kan støtte børn på Julemærkehjem på mange forskellige måder:

 • Bliv fast støtte for udsatte børn. Med en fast månedlig støtte er du med til at sikre, at vi altid kan være der for børnene. Du bestemmer selv beløbet, og du kan til hver en tid ændre eller afmelde din støtte.
 • Besøg vores webshop og støt en god sag. Få masser af inspiration og køb en gave til dig selv eller en du holder af. Alt overskud fra salg af produkter går til at støtte børn på Julemærkehjem.
 • Støt Julemærkehjemmene som virksomhed og styrk jeres CSR-profil samtidig med, at I hjælper udsatte børn i Danmark.
 • Lav din egen online indsamling. Det er ganske let - opret en indsamling som privatperson eller som virksomhed. Med familie og venners opbakning kan I sammen samle penge ind og støtte en god sag.
 • Støt børn på Julemærkehjem i dit testamente og gør en forskel for fremtidige generationer. Du kan ved at betænke velgørenhed i dit testamente spare arveafgiften, og dermed sikre, at dine arvinger får mest muligt ud af din arv. Læs mere om arv og testamente.

Støt børn på Julemærkehjem - alle bidrag tæller

Vi er meget stolte af at have administration omkostninger på blot 4,3 %. Når du støtter børn på Julemærkehjem, sikrer vi dermed, at dine penge bruges fornuftigt, dér hvor de gør allermest gavn.

Persondatapolitik og cookies

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®