Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

KOP & KANDE STØTTER BØRNENE MED FLOT DONATION

Kop & Kande kunne forleden overrække en flot donation til børnene på Julemærkehjemmet Hobro - en donation samlet ind i samarbejde med deres leverandører og kunder. 

Kop & Kande, Julemærkehjemmene

Det var lutter smil og glade dage, da repræsentanter fra Kop & Kande forleden var på besøg på Julemærkehjemmet Hobro. Med sig havde de en flot donation.


I sidste uge havde Julemærkehjemmet Hobro besøg af Kop & Kande og repræsentanter fra deres fire leverandører Rosendahl Design Group A/S, F&H A/S, Spring Copenhagen og Etly Klarborg. Med sig havde de en flot check på 623.000 kr. til Julemærkebørnene. Donationen er samlet ind gennem salget af udvalgte varer i julehandlen. 

Vi ved, at tre ud af fire børn får en helt ny tro på sig selv, og fire ud af fem ikke længere oplever mobning, når de kommer hjem. Det er super gode resultater, som mange virksomheder, private personer og fonde støtter op om. Det offentlige tilskud udgør kun 2,7 % af midlerne, så det siger sig selv, at vi skal være mange om at bidrage for at sikre, at det vigtige arbejde fortsætter," fortæller Malene Maarbjerg Rasmussen, Marketing & Omnichannel Director hos Kop & Kande, om samarbejdet med Julemærkehjemmene og fortsætter:

Hos Kop & Kande er vi glade for at være med, for vi oplever, at arbejdet med børnene fungerer rigtig godt – så vi fortsætter og glæder os over, at vores indsats bliver mødt med taknemmelighed hver eneste gang, vi er i kontakt med Julemærkefonden.

Direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, deltog også på dagen, og det var en begejstret direktør, som var med til at tage imod donationen.

Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Kop & Kande og deres leverandører. Vi mærker et kæmpe engagement fra alle og et dybtfølt ønske om at hjælpe børnene til en bedre tilværelse. Vi ser også værdien i at have et langvarigt og tæt samarbejde, som løbende udvikler sig og derved kommer endnu flere børn til gode.


fælles om at støtte børnene 

I år er det 12 år siden, at Kop & Kande og Julemærkehjemmene først begyndte at samarbejde. Gennem alle årene har Kop & Kande samlet penge ind ved at udvælge varer i julehandlen og donere et beløb for hver solgt vare. Samtidig har Kop & Kande solgt både Julemærket, julekort og til/fra-kort.

Malene Maarbjerg Rasmussen har haft lommeregneren fremme og regnet ud hvor meget Kop & Kande og deres leverandører i samarbejde har samlet ind i løbet af de sidste 12 år:

Kædens samlede donation er på vej mod 9 millioner kroner – så vi har i fællesskab, sammen med vores dejlige kunder og gode leverandører, gjort en forskel for rigtig mange børn igennem årene. Op mod 1.000 børn er hvert år på Julemærkehjem, så der skal samles virkeligt mange penge ind, for at Julemærkehjemmene kan fortsætte det fantastiske arbejde."


Din virksomhed kan også gøre en forskel


Vi styrker børnenes selvværd

Det er en vigtig del af børns udvikling at turde tro på sig selv og vide, at man er god nok, som man er. Når vi arbejder med børnenes selvværd og selvtillid, sætter vi fokus på store og små sejre i hverdagen.
Læs mere om selvværd.


Hjælp andre børn som Casper

Ophold på Julemærkehjem

Hjælp, der varer ved

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®