Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

HÅNDBOLDHERRERNE støtter BØRNENE PÅ JULEMÆRKEHJEM

Alle os på Julemærkehjemmene hepper højt, hver gang håndboldherrerne trækker i spillertrøjen og løber på banen. De har nemlig været ambassadører for Julemærkebørnene siden 2013, og vi er meget stolte af det gode samarbejde. 


I forbindelse med deres landsholdssamling i oktober havde håndboldherrerne inviteret en flok Julemærkebørn forbi. Vi var med som fluen på væggen, og det kom der denne fine video ud af.


SAMARBEJDE DER GÅR LANGT TILBAGE

Julemærkehjemmene og DanskHåndbold har i mange år haft et tæt og godt samarbejde. Som en del af det samarbejde har håndboldherrerne været ambassadører for børnene på Julemærkehjemmene siden 2013 - det er vi glade for!

Som en del af ambassadørskabet donerer alle landsholdsspillerne en del af deres løn til Julemærkebørnene, og de hjælper os med at sprede budskabet om vores arbejde for børnene. Landsholdsspillerne har også besøgt børnene på Julemærkehjem flere gange, og de inviterer ofte børnene til fx at overvære kampe. 

"Jeg tror, jeg taler på hele herrelandsholdets vegne, når jeg siger, at vi er glade for, at DanskHåndbold samarbejder med Julemærkehjemmene. Jeg glæder mig over, at vi som spillere kan gå forrest og bruge håndbolden til at sætte fokus på trivsel og sundhed hos børn," fortæller Mads Mensah, der, sammen med Emil Jakobsen, er en af frontfigurerne i ambassadørskabet. 


HÅND I HÅND for fællesskabet

I starten af januar fik 43 Julemærkebørn en kæmpe oplevelse. Hånd i hånd med både danske og norske håndboldstjerner løb de nemlig på banen til aftenens landskamp i et fyldt Royal Arena. 

Indløbet med håndboldherrerne markerede, at fællesskab er vigtigt både på håndboldbanen og på Julemærkehjemmene.

Håndboldherrerne, Julemærkehjemmene, glade børn

Det var takket vores samarbejde med DanskHåndbold og Norlys, at børnene fik mulighed for at være en del af årets første håndboldfest. 

Håndboldherrerne, julemærkebørn

Det var lige før, at det hele var lidt for spændende børnene, mens de stod og ventede på, at de skulle løbe ind på banen. 

Håndboldherrerne, Julemærkebørn

Det var en kæmpe oplevelse for børnene at løbe ind på banen sammen med spillerne, mens publikums jubel lød omkring dem og flammekasterne lyste rummet op. 

Håndboldherrerne, JulemærkebørnSom altid blev der sunget nationalsange inden kampstart, og børnene sang med af deres lungers fulde kraft. Det var et meget rørende øjeblik, da hele Royal Arena genlød af "Der er et yndigt land".

LANDSHOLDSSAMLING

Før jul var en flok børn ude og besøge alle håndboldspillerne i forbindelse med deres landsholdssamling. Det var en stor oplevelse for børnene at møde de danske håndboldstjerner. De fik blandt andet lov til at interviewe både Mads Mensah og Emil Jakobsen, og de fik autografer, gode snakke og masser af grin. 

Håndboldherrerne, Julemærkebørn, Mads MensahBåde Mads Mensah og Emil Jakobsen tog sig god tid til at tale med børnene og høre deres fortællinger.
Håndboldherrerne, Julemærkebørn, Emil Jakobsen

Børnene fik smilene frem hos de to håndboldstjerner. 


Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®

Køb for 200 kr. og få en gratis gave – gå til webshop