Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor Mærkesager
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

NISSEHUE-SALG SKABER STOR GLÆDE HOS JULEMÆRKEBØRNENE

For andet år i træk støtter Salling Group Julemærkehjemmene gennem salg af nissehuer. Børnene på Julemærkehjemmet i Hobro kunne derfor glæde sig over en flot donation, som HR-direktør i Salling Group, Louise Gade overrakte til dem.

Glade børn Julemærkehjemmene

Louise Gade i midten omgivet af glade børn på Julemærkehjemmet Hobro, som tog imod den flotte donation fra nissehue-salget.

Julen kom tidligt i år for Julemærkehjemmene, og de mange børn, som hvert år får et ophold på et af landets fem Julemærkehjem.

Mandag d. 18. december overrakte Salling Groups HR-direktør Louise Gade en check på 300.000 kroner på Julemærkehjemmet i Hobro. Donationen kommer dels direkte fra Salling Group dels fra salget af dette års to nissehuer i føtex og Bilka. Nissehuerne har kostet 29 kroner, og for hver solgte nissehue gik 3 kroner til Julemærkehjemmene.

Louise Gade glædede sig over at kunne overrække checken på vegne af Salling Group og kunderne:

"Det er fantastisk, at vores kunder og vi igen i år har været med til at støtte børn og unge på Julemærkehjemmene. Nissehuerne vækker ikke bare begejstring hos de børn, der har dem på, men er i sidste ende med til at glæde alle de skønne børn på landets fem Julemærkehjem. På vegne af hele Salling Group håber jeg, at vi kan være med til at gøre hverdagen endnu bedre og sjovere for børnene og det dygtige personale på landets Julemærkehjem,” fortæller hun.

EN NY START FOR BØRN I MISTRIVSEL

Donationen går til driften af de fem Julemærkehjem i Danmark. Her får op mod 1.000 børn hvert år hjælp i kampen mod mobning, ensomhed og mistrivsel. På Julemærkehjemmene er de en del af fællesskabet, og for mange af børnene bliver opholdet starten på en ny og lysere hverdag med bedre fysisk, mental og social styrke.

Donationen vækker begejstring hos direktøren for Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen:

Vi er utrolig taknemmelige for den flotte donation fra Salling Group og alle kunderne i føtex og Bilka. De kommer mange børn til gode. Vi ved, at børn, der har været på Julemærkehjem, genfinder troen på dem og får styrken til igen at være med i fællesskabet,” siger Søren Ravn Jensen, som var til stede på Julemærkehjemmet Hobro.

Her modtog han sammen med børnene den flotte check. Bagefter viste de rundt på hjemmet og fortalte om deres hverdag, og hvad opholdet betyder for dem.


Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®