Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Julemærket 2023 Støttevarer Krea / DIY Kogebøger Julekort Pins Gavemærker Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op?
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

Bilka støtter Julemærkehjemmene i nyt samarbejde

Julemærkehjemmene har indgået et strategisk samarbejde med Bilka og A-Z over de kommende tre år.

Bilka støtter Julemærkehjemmene

På Julemærkehjemmene får børn hjælp til at genfinde troen på dem selv og deres værd.

Vi er meget glade for, at vi har indgået et samarbejde med Bilka og A-Z, som kører over de næste tre år. Det betyder, at Bilka via donationer og hjælp fra kunderne støtter vores arbejde for at hjælpe børn ud af mistrivsel.

En af de værste følelser som forælder er, hvis ens barn mistrives. Her gør Julemærkehjemmene et stort stykke arbejde for at få børnene til at få en bedre hverdag. I Bilka støtter vi børn og unges trivsel, og derfor er samarbejdet så meningsfuldt for os. Vi er glade for, at både Bilka og vores kunder kan støtte disse børn og være med til at gøre en forskel for dem og dermed støtte det gode formål,” siger marketingchef i Bilka, Claus Frederiksen.

Flot donation fra Bilka og deres kunder

Sneen lå tyk foran Julemærkehjemmet Hobro en fredag i januar, da børnene fik besøg af repræsentanter fra Bilka. Med sig havde de en check på 263.063 kr., som blev overrakt af Bilkas maskot, ulven Billie.

Foruden overrækkelsen af den flotte donation bød besøget også på en rundvisning på Julemærkehjemmet, hvor børnene fortalte om hverdagen på Julemærkehjemmet og deres oplevelser med at blive en del af et fællesskab og få nye venner.

Beløbet var indsamlet i december blandt Bilkas kunder gennem en lang række aktiviteter i de 18 varehuse. Mal en T-shirt, konkurrencer og auktioner var blot nogle af de events, som butikkerne havde arrangeret. Og ved kassen var det muligt for kunderne at købe en kupon, hvorved de donerede 10 kroner til Julemærkehjemmene.

Bilka overrækker donation

Vi er superglade, det er fantastisk, at Bilka har valgt at indgå i et samarbejde med os. Der er ingen tvivl om, at partnerskabet kommer til at gøre en forskel hos os. Vi er helt afhængige af den støtte, vi får fra privatpersoner, virksomheder og fonde,” siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden og fortsætter:

Støtten fra Bilka og de mange kunder kommer til at gøre en afgørende forskel for børn i mistrivsel. Når børnene kommer på Julemærkehjem, bliver de en del af et fællesskab. De får venner – for nogle børn er det første gang, de oplever det. Børnene lærer, at de er gode nok, som de er, og at de alle har værdi for fællesskabet. Det giver dem selvværd og styrke til at tackle deres udfordringer.”

I 2024 fortsætter initiativerne - alle sammen til gavn for børn på Julemærkehjemmene.


Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®

Køb for 200 kr. og få en gratis gave – gå til webshop