Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation 1000 meter for 1000 børnBliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

INDSAMLINGSUGE i bilka TIL FORDEL FOR Julemærkehjemmene

Vores gode samarbejdspartner Bilka dedikerer perioden fra den 26. april til den 5. maj til at samle ind til fordel for børnene på Julemærkehjemmene på tværs af deres 18 varehuse.

Bilka støtter Julemærkehjemmene

På Julemærkehjemmene får børn hjælp til at genfinde troen på dem selv og deres værd.


En af de værste følelser som forælder er, hvis ens barn mistrives. Her gør Julemærkehjemmene et stort stykke arbejde for at få børnene til at få en bedre hverdag. I Bilka støtter vi børn og unges trivsel, og derfor er samarbejdet så meningsfuldt for os. Vi er glade for, at både Bilka og vores kunder kan støtte disse børn og være med til at gøre en forskel for dem og dermed støtte det gode formål.

Marketingchef i Bilka, Claus Frederiksen


indsamling på tværs af 18 varehuse

I perioden fra den 26. april og frem til den 5. maj afholder Bilka en landsdækkende indsamlingsuge på tværs af deres 18 varehuse til fordel for børnene på Julemærkehjem. 

Under indsamlingsugen vil Bilkas kunder have mulighed for at støtte Julemærkehjemmenes arbejde gennem flere forskellige initiativer. Fx kan man købe en støttekupon, når man betaler for sine varer ved kassen.

Derudover kan man også støtte ved at købe den helt nye Billie-bamse. For hver solgt bamse går 20 kr. til Julemærkehjemmene. Undervejs i indsamlingsugen vil maskotten desuden dukke op i de forskellige varehuse for at give high-fives og uddele opgavehæfter til de besøgende.

Du vil kunne møde maskotten Billie på følgende datoer i alle Bilkas varehuse:

  • Fredag d. 3. maj fra 15-18
  • Lørdag d. 4. maj fra kl. 11-14
  • Søndag d. 5. maj fra kl. 11-14

Allerede nu skal der lyde en stor tak til Bilka for initiativet og den flotte støtte til børnene på Julemærkehjem.


Flot donation fra Bilka og deres kunder

Sneen lå tyk foran Julemærkehjemmet Hobro en fredag i januar, da børnene fik besøg af repræsentanter fra Bilka. Med sig havde de en check på 263.063 kr., som blev overrakt af Bilkas maskot, ulven Billie.

Foruden overrækkelsen af den flotte donation bød besøget også på en rundvisning på Julemærkehjemmet, hvor børnene fortalte om hverdagen på Julemærkehjemmet og deres oplevelser med at blive en del af et fællesskab og få nye venner.

Beløbet var indsamlet i december blandt Bilkas kunder gennem en lang række aktiviteter i de 18 varehuse. Mal en T-shirt, konkurrencer og auktioner var blot nogle af de events, som butikkerne havde arrangeret. Og ved kassen var det muligt for kunderne at købe en kupon, hvorved de donerede 10 kroner til Julemærkehjemmene.

Bilka overrækker donation

Vi er superglade, det er fantastisk, at Bilka har valgt at indgå i et samarbejde med os. Der er ingen tvivl om, at partnerskabet kommer til at gøre en forskel hos os. Vi er helt afhængige af den støtte, vi får fra privatpersoner, virksomheder og fonde,” siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden og fortsætter:

Støtten fra Bilka og de mange kunder kommer til at gøre en afgørende forskel for børn i mistrivsel. Når børnene kommer på Julemærkehjem, bliver de en del af et fællesskab. De får venner – for nogle børn er det første gang, de oplever det. Børnene lærer, at de er gode nok, som de er, og at de alle har værdi for fællesskabet. Det giver dem selvværd og styrke til at tackle deres udfordringer.”

I 2024 fortsætter initiativerne - alle sammen til gavn for børn på Julemærkehjemmene.


Du kan gøre en forskel for børnene

Læs om hverdagen på Julemærkehjemmene

Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®