Nyhedsbrev

Få en gratis kalender - Julemærkehjemmene

Få spændende historier og information fra Julemærkehjemmene direkte i din mailboks.

Nej takJa tak

Nytryk Støttevarer Krea / DIY Julemærket 2023 Kogebøger  Gavebevis e-Julemærket
Historien Julemærket Bestyrelse Regnskaber Ambassadører Protektor
Giv en donation Bliv erhvervssponsor Bliv erhvervspartner Bliv strategisk partner
Mød børneneOpskrifter Se videoer Få vores nyhedsbrev
Pædagogisk tilgang Dagligdagen Samarbejde om barnet Børnenes udvikling
Kontakt Julemærkefonden Kontakt Julemærkehjemmene Find medarbejder Ledige stillinger Er du blevet ringet op? Presse
Ansøg om ophold Om hjemmene Børnenes udfordringer Informationsmøder
Støt nu

RÆS MED HJERTET

Er du til sportsvogne og lækre biler? Til Ræs med Hjertet kan du få en oplevelse for livet, samtidig med, at du støtter børn på Julemærkehjemmet Fjordmark.

Ræs med hjertet, Julemærkehjemmet

God stemning til Ræs med Hjertet 2022.


Søndag 10. september 2023 blev speederen trykket i bund på Padborg Park til fordel for Julemærkebørnene. Her kunne alle, der drømte om at komme helt tæt på en lækker sportsvogn få stillet sulten.

Konceptet for den årlige event Ræs med hjertet er, at man kan få en tur som passager i en drønlækker Ferrari, Lamborghini eller Porsche. Man er også velkommen til bare at købe entrébillet og gå rundt og kigge ind i bilerne. 


Køb billetter

I 2024 bliver Ræs med Hjertet afholdt søndag d. 29. september på Padborg Park.

Det bliver en dag med masser af fart og fede biler, samtidig med at støtter et godt formål. Alle kan være med, unge og gamle, store og små. En tur er en perfekt gaveidé til konfirmander, en ven eller en i familien, der holder af biler. Eller dig der har lyst til at mærke, hvordan det føles, når ekstra mange hestekræfter bliver sluppet løs. Dagen er også oplagt som firmadag, hvor lokale virksomheder kan netværke med hinanden. 


Stor oplevelse for børnene

Alle donationer og indtægter fra dagen går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark, mens omkostningerne bliver dækket af sponsorerne. Børnene fra Fjordmark får selvfølgelig også en køretur på banen.

”Dagen er en kæmpeoplevelse for børnene. Derudover er vi taknemmelige for, at der er en gruppe mennesker, der via deres interesser og forbindelser vil bruge kræfter på at skaffe midler til Julemærkehjemmet. Det har en stor værdi for os”, siger forstander fra Julemærkehjemmet Fjordmark, Jesper Lildholdt.

Ræs med hjertet bliver arrangeret af en forening, der samler penge ind til velgørende formål. I 2023 blev der indsamlet et imponerene beløb på 509.000 kr.  De seneste syv år er der tilsammen kørt over 4 mio. kr. ind til Julemærkehjemmet Fjordmark.


Persondatapolitik og cookiesSalgs- og leveringsbetingelser

© 2024 JULEMÆRKEFONDEN — Designed by DAN®